1. کاهش حجم ترانزیت کانال سوئز: کاهش قابل توجه حجم کشتیهایی که از کانال سوئز عبور میکنند، مسیرهای کشتیرانی جهانی را مختل کرده و منجر به افزایش هزینهها شده است زیرا کشتیها مجبور به استفاده از مسیرهای جایگزین و طولانیتر شدند.
پیش از این صندوق بین المللی پول اعلام کرده بود که حجم حمل و نقل روزانه بار از طریق کانال سوئز از اکتبر سال گذشته به دلیل افزایش تنش ها در منطقه به میزان قابل توجهی کاهش یافته و از 5.5 میلیون تن در آوریل سال جاری به کمتر از دو میلیون تن رسیده است. . سال
2. اختلال در برخی از بنادر آسیایی: چندین بندر بزرگ در آسیا با اختلالات عملیاتی مواجه شدهاند که فشار بیشتری بر زنجیرههای تامین وارد کرده و به افزایش نرخ حملونقل کمک کرده است.
هزینه های حمل و نقل بالا نه تنها یک نگرانی لجستیکی است، بلکه پیامدهای اقتصادی گسترده تری نیز دارد. هزینه های حمل و نقل بالا منجر به افزایش تورم می شود زیرا این هزینه ها اغلب در طول زنجیره تامین منتقل می شود و در نهایت به مصرف کنندگان نهایی منتقل می شود.
افزایش هزینه های حمل و نقل تاکنون به چین محدود شده است. گسترش این افزایش به سایر بخش ها از جمله اروپا می تواند نشانه نگران کننده ای از احتمال افزایش تورم جهانی باشد.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
قتل زن هنرمند توسط رانندهاش در مشهد + عکس
توصیه یک رسانه آمریکایی به ترکیه برای سازش با کردهای سوریه
ویدئو | خاطرات آیتالله نجمالدین طبسی از سیره طلبگی شهید سیدحسن نصرالله