بر اساس گزارش رویترز از یستا، وی با یک بالگرد نظامی راهی هند شد.
خبرگزاری فرانسه نوشت: تظاهرکنندگان به دفتر نخست وزیر بنگلادش در داکا یورش بردند.
اعتراضات خشونت آمیز در بنگلادش؛ 91 نفر کشته شدند. دولت اینترنت را قطع کرد
به گزارش یورونیوز، در جریان دور جدید درگیری ها در بنگلادش، دست کم 91 نفر کشته و صدها نفر دیگر زخمی شدند. پلیس برای متفرق کردن تظاهرکنندگانی که خواهان استعفای شیخ حسینه، نخست وزیر این کشور بودند، از گاز اشک آور و گلوله های پلاستیکی استفاده کرد. نام 13 پلیس در میان کشته شدگان دیده می شود که بیشترین تعداد قربانیان در یک روز در تاریخ اعتراضات معاصر این کشور است.
دولت از ساعت 18:00 در سراسر کشور منع رفت و آمد نامحدود اعلام کرد. پس از گسترش ناآرامی ها، دولت اینترنت را قطع کرد.
دولت حسینه پس از کسب چهارمین دوره متوالی در انتخابات، بیستمین سالگرد قدرت خود را جشن می گیرد. او طبیعتاً در انتخاباتی پیروز شد که حزب اصلی ناسیونالیست بنگلادش آن را تحریم کرد.
منتقدان دولت حسینه او را به استفاده از زور بیش از حد علیه تظاهرکنندگان متهم کردند. اتهامی که او و وزیرانش آن را رد می کنند.
تظاهرکنندگان بزرگراه های اصلی را بستند و در شهرهای مختلف کشور شعارهای ضد دولتی سر دادند.
از سوی دیگر، حسینه پس از شرکت در نشست امنیت ملی با حضور روسای ارتش، نیروی دریایی، نیروی هوایی، پلیس و سایر نهادهای نظامی و امنیتی، معترضانی را که دست به خشونت می زنند را تروریست توصیف کرد.
وی در این خصوص گفت: کسانی که مرتکب اعمال خشونت آمیز می شوند، دانش آموزان نیستند، بلکه تروریست هایی هستند که سعی در بی ثبات کردن کشور دارند.
خشونت در این کشور 170 میلیون نفری در حالی گسترش یافت که تظاهرکنندگان در برخی مناطق این کشور به مراکز پلیس حمله کرده و آنها را به آتش کشیدند.
پلیس و شاهدان عینی گفتند که دست کم 11 نفر به شمول دو طالب و رهبر حزب حاکم در میان درگیری های خشونت آمیز در چندین نقطه در داکا، پایتخت، کشته و ده ها تن زخمی شدند.
وزارت امور خارجه هند نیز از شهروندان این کشور خواست تا اطلاع ثانوی به بنگلادش سفر نکنند.
در همین حال اپراتورهای تلفن همراه گفتند که برای دومین بار در اعتراضات اخیر، دولت خدمات اینترنت پرسرعت را قطع کرد. شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، اینستاگرام و واتس اپ نیز در دسترس نبودند.
بر اساس یک یادداشت محرمانه دولت بنگلادش که رویترز مشاهده کرد، مقامات بنگلادشی روز یکشنبه به ارائه دهندگان اینترنت و مخابرات این کشور دستور دادند که اینترنت 4G را خاموش کنند و در واقع خدمات اینترنت را مختل کند.
خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع آگاه گزارش داده است که قبلاً به شرکت های مخابراتی هشدار داده شده بود که در صورت عدم رعایت دستورات دولتی مجوزهای آنها لغو خواهد شد.
ماه گذشته، دست کم 150 نفر در خشونت های گروه های دانشجویی معترض به سهمیه های شغلی دولتی کشته و هزاران نفر زخمی شدند.
اعتراضات پس از لغو اکثر کلاس ها توسط دادگاه عالی متوقف شد، اما دانشجویان هفته گذشته در اعتراضات پراکنده به خیابان ها بازگشتند و خواستار عدالت برای خانواده های کشته شدگان شدند.
بر اساس این طرح بیش از نیمی از موقعیت های شغلی کشور معادل 56 درصد برای برخی رده های خاص در نظر گرفته می شود.
بر این اساس، تقریباً 30 درصد از این مشاغل که مورد تقاضا نبود، به بستگان معلولان جنگی و جانبازانی که در جنگ استقلال بنگلادش از پاکستان در سال 1971 شرکت داشتند، اختصاص یافت.
لحظه فرار نخست وزیر بنگلادش
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)