وی با بیان اینکه در اجرای طرح پیشگیری و کاهش غرق شدگی در طول 473 کیلومتر از نوار ساحلی استانداری، امسال امدادگران و نجاتگران وابسته به جمعیت هلال احمر با مشارکت نجاتگران غریق در این مناطق مستقر شدند، گفت: اول خرداد امسال وی افزود: در راستای اجرای این طرح 3 پایگاه دریایی، 6 چادر بهداشتی، 71 مرکز سیار ساحلی در گشت های روزانه، 118 ناجی غریق، 100 هلال احمر و 1344 امدادگر مشارکت دارند و گفت: 38 دستگاه آمبولانس و 4 دستگاه. ماشین ها و تنها نیزه، 10 دستگاه خودروی پشتیبانی و 60 دستگاه موتورسیکلت به عنوان بخشی از آمادگی های فشرده هلال احمر مازندران برای اجرای طرح مذکور.
فخاری با تاکید بر اینکه تمام توان عملیاتی جمعیت هلال احمر استان مازندران در تابستان امسال بر پیشگیری و کاهش موارد غرق شدگی در ساحل متمرکز است، گفت: ارائه خدمات حضوری از جمله بانداژ، آتل بندی، فشار خون و خون. تست کردن آزمایش قند 8 هزار و 557 نفر و انتقال 80 نفر مبتلا به مراکز درمانی از جمله خدمات امدادی، پیش بیمارستانی و سایر اورژانس های ارائه شده به گردشگران ساحلی است.
وی با بیان اینکه بررسی های آماری نشان می دهد تعداد غرق شدگان در آب های ساحلی مازندران نسبت به مدت مشابه سال گذشته 50 درصد کاهش داشته است، تصریح کرد: این عملکرد فوق العاده مرهون تلاش شبانه روزی امدادگران و نجاتگران است.
فخاری با اشاره به اینکه عدم آگاهی مردم از تغییرات زمین و کف دریا در نوار ساحلی و نیز عدم آشنایی با قوانین شنا و وجود جریانات فرعی از دلایل اصلی غرق شدن افراد است بسیاری از مردم به توصیه های امدادگران و نجاتگران هلال احمر عمل نمی کنند.» «آنها با شنا در مناطق حادثه خیز توجهی نمی کنند و جان خود را به خطر می اندازند.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد
افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیمسکه یک میلیون تومان گران شد!