وی افزود: ذکر آلو در منابع پزشکی ایران با توجه به درجه اسیدی آن متفاوت است. آلوهای شیرین رسیده طعم خنک و ملایمی دارند. اما هرچه اسیدی تر باشد، سردتر می شود.
تقی ادامه داد: آلو را ملین می دانند. آب تازه اثر بدون پرز بیشتری دارد. آلو باعث کاهش دمای بدن می شود. تب، تشنگی، آفتاب زدگی، درماتیت و خارش را تسکین می دهد، به خصوص اگر قبل از غذا مصرف شود.
وی افزود: آلو هر چه شیرین تر باشد ملین بهتر است و هر چه اسیدی تر باشد التهاب و تب را بهتر کنترل می کند.
این متخصص طب ایرانی گفت: اگر معده و هضم سرد، مثلاً ترش، دیر هضم و نفخ است، بهتر است آلو را با آب، عسل یا گلاجند بخورید.
وی افزود: اگر آلو را با شکر به صورت شربت بپزند، حتی اگر دچار سرفه شوید، اسیدیته آلو شما را آزار نمی دهد و سینه را نرم می کند.
تجوی بیان کرد: آلو میوه ای خوشمزه و کم کالری است که حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و آنتی اکسیدان های زیادی است. اگر آلو خشک باشد، حاوی کالری و فیبر بیشتری است. فیبر موجود در آلو علاوه بر تسهیل حرکات روده، قند و چربی خون را نیز تنظیم می کند.
وی افزود: یکی دیگر از عملکردهای جالب آلو پیشگیری از پوکی استخوان است. افزودن این میوه متمایز به انواع غذاها مانند خورش ها، سوپ ها و سالادها طعم آن را خوش طعم تر می کند. نان و شیرینی های خانگی با آلو می تواند جایگزین مناسبی برای تنقلات صنعتی با خواص کم برای کودکان باشد. را
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد
افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیمسکه یک میلیون تومان گران شد!