وی افزود: سند مهمی در رابطه با سیاست مدیریت ریسک فناوری اطلاعات با همکاری مدیران و همکاران حوزه فناوری، اداره کل مدیریت ریسک و اساتید کمیته تدوین شد و این سند به ارتقای سطح این کمیته کمک می کند. فعالیت فناورانه بانک و نظر نهادهای نظارتی از جمله باعث جذب بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی شد.
البرازی خاطرنشان کرد: با توجه به عملکرد برخی از استانداری ها در زمینه صدور اعتبارات اسنادی و رعایت الزامات مدیریت ریسک در این زمینه، چارچوب ها و قوانینی پیشنهاد می شود تا بانک بتواند عملکرد مثبت و اولیه خود را پیگیری کند. در این زمینه نیز.
در ادامه جلسه ذکاوت یکی از مدیران خبره شبکه بانکی و از اعضای کمیته ریسک در بانک توسعه تعاون گفت: این کمیته در بانک توسعه تعاون بسیار فعال است و شاهد هستیم که این کمیته موضوعات ضروری و تخصصی در جلسات مطرح می شود و صراحتاً جلسات بسیار مفید و مؤثر است.
محمد السلمانی معاون مدیر عامل بانک توسعه تعاون در امور مالی و پشتیبانی نیز در این جلسه گفت: هدف این کمیته حفظ عملکرد بانک در بخشهای مختلف و نقدینگی بانک در سطح متعادل و تحقق اهداف بانک است. طرح ها در صورتی امکان پذیر است که نقدینگی بانک در شرایط مطلوب باشد.
محمدمهدی حججی، رئیس اداره اعتبارات بانک طائف، گفت: سیاست های اعتباری بانک با همکاری و دقت ستاد و واحدهای اجرایی بانک تدوین شده و این سیاست ها برای ارائه خدمات اعتباری بهینه به مشتریان اجرا می شود.
در این جلسه کریم میرزاخانی، معاون اجرایی استان ها و بازاریابی، صیاد رحمان پور، مدیرکل استان ها و شعب، معتمدین، عضو کمیته ریسک، سجاد علیزاده، مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات و مهسا محمود کاراشیران، رئیس اداره کل حضور داشتند. امیر میرشویی، مدیر مدیریت ریسک، رئیس اداره کل برنامه ریزی و مدیریت عملکرد و رضا پولادوند، رئیس اداره کل فناوری های نوین دیجیتال نیز موضوعات مهمی را در این نشست مطرح کردند.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد
افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیمسکه یک میلیون تومان گران شد!