مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

مردم از تلویزیون «مختارنامه»می‌خواهند – یستا

تبلیغات بنری

به گزارش سایت یستا به نقل از تسنیم، همیشه شنیده ایم که هنگام پخش سریال های خاطره انگیز و نوستالژیک تلویزیون، مردم بیشتر به این نوع سریال ها اهمیت می دهند تا کارهای جدید. اما در گزارش ارزیابی سامانه 162 برای امور مخاطبان صدا و سیما این موضوع نیز مطرح شد و مردم از پخش بی رویه سریال های قدیمی انتقاد کردند.
اما کیفیت پایین برخی از سریال های جدید باعث می شود بخشی از مخاطبان تلویزیون ترجیح دهند آن سریال های نوستالژیک را تماشا کنند، نه اینکه مخاطبان بیشتری این نوع سریال ها را دنبال کنند! در حالی که این سریال قدرتمند و خوش ساخت برای تلویزیون در حال ساخت است، قطعا مخاطبان سریال را می بینند و منتظر قسمت های آن خواهند بود.

همانطور که در فیلم «سرزمین مادری» ساخته کمال تبریزی اتفاق افتاد. این سریال که به مدت 10 سال توقیف بود با اجرای پیمان جبلی و مدیران فعلی تلویزیون از شبکه سه پخش شد و در دو فصل پخش آن با استقبال خوب مخاطبان مواجه شد. تاخیر در رسیدن فصل سوم این سریال صدای بسیاری از بینندگان را درآورد و سرانجام پس از طی مراحل سنگین پس از تولید، در شب اول ماه محرم به پخش بازگشت.

البته در همان زمان برخی رسانه ها انتقاد کردند که زمان مناسبی برای بازگشت «الوطن 3» نیست! اما این توقعات، توقع مخاطبان، پیگیری های مستمر آنها و انتقادات مفرط، تلویزیون را بر آن داشت تا پخش فصل سوم سریال الوطن را از شب اول ماه محرم الحرام آغاز کند. حقوق مخاطبان خود را حفظ کند.

با این حال سریال «سرزمین مادری» در فصل سوم مانند دو فصل گذشته توانست به پربیننده ترین سریال تلویزیونی از نظر مخاطب تبدیل شود. حتی در تماس تلفنی با شبکه 162 سامانا، تشکر از محتوای جذاب و سرگرم کننده، درخواست اعلام تاریخ پخش، بازپخش و پخش منظم و انتقاد از بی نظمی سریال «سرزمین مادری» از مهمترین نکات نظرات مخاطبان بود. پخش در طول سریال

در عین حال «مختارنما» که از شبکه آی فیلم پخش می شود، دوباره در فهرست پربیننده ترین ها قرار گرفته است، اما این بار حقیقتی را نیز برملا می کند. مردم همچنان دوست دارند مخاطب «مختارنما» باشند، اما در عین حال از بازپخش بیش از حد این سریال انتقاد کردند.

به نظر می‌رسد که آنها به «مجازات» نگاه می‌کنند، زیرا «مجازات» دیگر در دستور کار نبوده است. چون قطعا مخاطب آن سریال خواهند بود. در این سال ها سریال تاریخی یا تاریخی اسلامی برای این مخاطب ساخته نشد. یعنی نه از «شب دهم» که عاشورا در چارچوب درام اتفاق می‌افتد، نه از «مختارایی» که توسط شخصیت تاریخی مانند مختار به دنبال عاشورا می‌آید، خبری نبود.

گزارش صداوسیما از تماس 162 و نظرات مخاطبان نشان می دهد که آنها درخواست پخش سریال های جدید و متنوع را دارند و در عین حال از پخش سریال های قدیمی و تکراری انتقاد می کنند. وی همچنین در این تماس ها از اجرای برنامه حسینیه معالی ابراز خرسندی کرد. یعنی مخاطب از نوآوری و ابتکار در ساخت برنامه راضی است، چرا که این تقاضا را به گونه‌های مختلف مطرح می‌کند، حتی در گزارش‌های میدانی تلویزیون نیز باید این ابتکار را در سریال‌ها در نظر بگیرد حضار. .

اما این روزها به ندرت می توان سریالی را روی آنتن دید که مخاطبان منتظر قسمت بعدی باشند. آنها یا به طور موقت بیننده سریال می شوند یا بعد از تماشای چند قسمت ترجیح می دهند به سراغ سریال دیگری در رسانه دیگری بروند.

و در روزهایی که طبق اعلام رئیس صداوسیما تا سال 1404 تلویزیون مجموعه های خود را تعطیل می کند و با برنامه ریزی درست پیش می رود، باید به فکر ایجاد «دولت» و «وطن» جدید باشد وگرنه تلویزیون. با پیشروی مخاطبانش را از دست خواهد داد، سریال را از دست خواهد داد و باید، خرید سریال از شبکه تلویزیونی و دوبله سریال های خارجی و دعوت نکردن مردم به تماشای سریال ایرانی اش است.

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا