برای اطلاع رسانی شهرآرانیوز، همانطور که می دانید آلودگی هوا سلامت جسمانی شما را به خطر می اندازد. اما اکنون، محققان دریافتهاند که افزایش آلودگی هوا و آلایندههایی مانند اکسید نیتروژن نیز با پذیرش بیشتر در بیمارستانهای سلامت روان مرتبط است.
به گزارش گاردین، محققان دانشگاه سنت اندروز در مطالعه ای جدید به بررسی ارتباط بین آلودگی هوا و سلامت روان پرداخته اند. با ارزیابی بیش از 200000 نفر در اسکاتلند، آنها دریافتند که با افزایش قرار گرفتن در معرض گاز نیتروژن، افراد بیشتری به دلیل اختلالات رفتاری و بیماری های روانی در بیمارستان بستری شدند.
رابطه بین آلودگی هوا و پذیرش در بیمارستان سلامت روان
تاکنون مطالعات مختلفی در مورد اثرات آلودگی هوا بر سلامت و مرگ و میر منتشر شده است. به عنوان مثال، در یک مطالعه اخیر، محققان دانشگاه کالیفرنیا، دیویس دریافتند که آلودگی هوا می تواند بر ساختار و عملکرد مغز در کودکان تأثیر بگذارد.
اکنون در یک مطالعه جدید، محققان بر جنبه روانی آلودگی هوا تمرکز کرده اند. دکتر مری عابد الاحد از دانشگاه سنت اندروز می گوید: “سیاست های مبارزه با آلودگی هوا و حرکت به سمت انرژی های تجدید پذیر می تواند به کاهش عوارض و مرگ و میر طولانی مدت در بیماران مبتلا به بیماری های جسمی و روانی کمک کند.”
202237 نفر بالای 17 سال در این مطالعه شرکت کردند که سوابق پذیرش آنها در بیمارستان ها برای بیماری های قلبی عروقی، تنفسی، عفونی، بیماری های روانی یا اختلالات رفتاری مشاهده شد.
محققان همچنین داده های بهداشت عمومی اسکاتلند را در مورد چهار آلاینده اصلی بین سال های 2002 تا 2017 در مناطق مسکونی شرکت کنندگان تجزیه و تحلیل کردند. این 4 آلاینده دی اکسید نیتروژن (NO2)، دی اکسید گوگرد (SO2)، ذرات معلق بزرگ (PM10) و ذرات معلق ریز (PM2.5)، عمدتا از ترافیک جاده ها و کارخانه ها بودند.
آنها دریافتند که به طور متوسط، قرار گرفتن در معرض این آلاینده های متعدد به شدت با نرخ بالاتر پذیرش در بیمارستان برای بیماری های روحی و جسمی مرتبط است. همچنین طبق مطالعات قبلی، افرادی که در دوران کودکی در مناطقی با آلودگی هوا زندگی می کردند، بعداً به اختلالات روانی، اختلال دوقطبی، اسکیزوفرنی و اختلالات شخصیتی مبتلا شدند.
مطالب مرتبط
هیاهوی کاندیدای بدون برنامه در رسانهها| یک مشت اظهارات عوام پسندانه!
در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش
آیا اوزوندرمانی ریه مؤثر است؟