این سخنان حجت الاسلام احمد صالحی، رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری است، در میان مصادیق مختلف بی عدالتی و ضدانسانی که به مدت 33 ماه در آن به شهادت رسید، به دو موضوع می پردازد: مصادیق آن. گسترده ترین در رسانه ها ادامه می یابد: «فیلمی در رسانه ها منتشر شد که رئیس جمهور در یکی از سفرهای منطقه ای خود با اشاره به جمعی از مردم که در وسط راه ایستاده بودند و مدام راننده را درخواست می کردند». بایستد و در پاسخ به اصرار او برای ادامه راه گفت: دوباره این کار را بکن، خودم پشت فرمان می نشینم…
من کد امنیتی را پاس می کنم، اما مردم را نه!
عبدالله شهید الموسوی که رئیس گارد شخصی رئیس جمهور بود گفت: حاج آقا! این دامنه یک مشکل امنیتی دارد. وضعیت این است که کنترل ما از اطراف وجود دارد. آقای رئیسی که از ادامه حرکت ماشین دلخور شده بود به راننده گفت: چرا با مردم این کار را می کنی؟ دوباره این کار را بکن، من خودم پشت فرمان می نشینم. دوباره تاکید کرد: بس کن. میگم بلند شو مردم می آیند جلوی ماشین، ناراحت می شوند.
رئیس تیم حفاظت که بار دیگر مسئولیت حفظ جان رئیس جمهور شهید رئیسی را یادآور شد، گفت: با ضمانت خودرو را نگه می دارم. من خودم مسئولیت آن را می پذیرم. سپس روبه روی ما که داخل کامیون بودیم ادامه داد: آقایان! من شهادت می دهم که مسئولیت آن را بر عهده گرفتم.»
سرانجام به دستور رئیس جمهور خودرو متوقف شد و او پیاده شد و به حرف مردم گوش داد و به آنها قول داد که حتما موضوع را پیگیری خواهد کرد. سپس خطاب به آقای استاندار گفت: فردا از نماینده این عزیزان بپرسید و ظرف 48 ساعت پرونده آنها را پیگیری کنید و گزارش را ارائه دهید. از من هم خواست تا نامه هایشان را بگیرم. من هم پایین رفتم و نامه های این روستاییان عزیز را گرفتم. اما این رفتار فروتنانه و تسلیمانه رئیس جمهور که در سفرهای منطقه ای وی بارها شاهد آن بودیم، سوژه برخی رسانه ها برای جو سازی علیه وی شده است.
ناهار بهت میدم
حجت الاسلام صالحی توقف می کند و به بهمن سال 1400 برمی گردد و در مورد یکی از جنجالی ترین موقعیت های سفرهای منطقه ای می گوید: «بحث ناهار به شما کجا می دهم و آن موقعیت دیگری بود که به یک شهید بزرگوار ظلم شد ماجرا از این قرار بود که در هر سفر 800 نفر را آموزش دادیم تا به تماس های مردم پاسخ بهتری بدهند و با سامانه 111 مرکز صمد (سامانه ارتباط الکترونیکی مردم و دولت) تماس های مردم را ضبط کنیم. آقای رئیسی در دو نوبت روز در دور اول سفر منطقهای خود به گیلان از مرکز صمد در همین استان نیز بازدید کرد، محل استقرار این 800 نفر و پاسخگویی به تماسهای مردم، رئیس جمهور به آنجا رفت و پذیرایی کرد. و بعدازظهر با نیروهایی که در یک سالن بسیار بزرگ مشغول به کار بودند صحبت کرد و در همان زمان از یکی از آن نیروها پرسید: “اینجا به شما ناهار بدهیم؟”
خوب، این “آیا ناهار خوردی؟” از رئیس جمهور اینگونه پرسیده شد: شما که اینجا به تماس های مردم پاسخ می دهید، به شما هم رسیدگی می شود؟ آیا از شما استقبال می کنند؟ اما متأسفانه در برخی رسانه ها این موضوع را طوری نشان دادند که گویی آن فرد کارگر کارخانه یا تاجر است و دغدغه ها و مشکلات خود را مطرح می کند، اما آقای رئیسی به جای اینکه بگذارند صحبت کند یا به مشکلش رسیدگی کند، از او در این مورد سوال کرد. روزی که پرسید
در حالی که واقعیت امر این است که ایشان یکی از کارشناسان سامانه 111 صمد بودند و در مورد مسائل و مشکلاتی که مردم با این سامانه در میان می گذاشتند صحبت می کرد. چرا رئیس جمهور از او پرسید که ناهار خوردی یا نه؟ زیرا متاسفانه ما گاهی اوقات از کارمندان خود غافل می شویم. در اینجا نیز ممکن است مسئول سخت ترین کار در مرکز ریاست جمهوری الصمد مورد غفلت قرار گرفته باشد. استاد با این نگاه از رئیسم در مورد وضعیت این نیرو پرسید و از او پرسید که آیا ناهار خورده است یا نه…»
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد
افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیمسکه یک میلیون تومان گران شد!