از جمله مصادیق متعدد این مؤمنان به خدا عبارتند از: مجاهدان اسلام در هشت دفاع مقدس که آن را ادامه شهدای راه کربلا می دانستند برای دفاع از دین اسلام و خاک خود حضور دارند. بدون هیچ ترسی مردند.
از جمله این شهدای والامقام می توان به شهید بسدار حسین اجاقی از فرماندهان گردان حنین از تیپ های مطرح و معروف جبهه های غرب برای مقابله با دشمنان از جمله منافقین اشاره کرد.
شهید حسین آقاقی در 26 آذر 1343 در شهر کرمانشاه با اشاره به دوستان، خانواده، آشنایان و همراهان این شهید والامقام در کرمانشاه، چشم به جهان گشود. اولین نکته ای که در بیان آنها بیشتر جلب توجه می کند; آرزو و اشتیاق او شهادت است.
به گفته همسر، مادر و خواهر این شهید در کتاب «عمو حسین» نوشته «زهرا یگانه». تنها شرط او برای ازدواج این است; اینکه زوجه موافقت کند که مانع از پیش رفتن او نشود. زیرا او نمی خواهد شهادت دهد و نمی خواهد کسی مانع او شود.
یا پدر این شهید مرحوم «محمود عجاجی» در این کتاب چنین نقل می کند: یکی از چیزهایی که همچنان او را آزار می داد این بود که چرا دوستان و همرزمانش یکی پس از دیگری به شهادت رسیدند اما او هنوز زنده بود و با خود می گفت: خدا بر او غضب نکند و کسی مانع شهادتش نشود. .
مادر شهید (مهری خانم) نقل می کند که «حسین» که 14 سال بیشتر نداشت در تظاهرات سال 57 از یاران شهید آقای «محمد سعید جعفری» بود و یکی از یاران شهید بود. از برجسته ترین شهدای کرمانشاه علیه نظام. رژیم شاهنشاهی و در درون جامعه روحانیت مبارز استان کرمانشاه در صف مقدم تظاهرات و تظاهرات خیابانی در کرمانشاه قرار داشت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی به صورت شبانه روزی در برقراری نظم شهری و مبارزه با گروهک ها فعال بود.
همسر شهید آقاقی (زینب خانم) با اشاره به حضور همسرش در عملیات های مختلف در استان های کردستان، ایلام و کرمانشاه و مبارزه با ضدانقلاب و گروهک های پاکسازی گفت: حسین با لباس پاسداری سر سفره عقد نشست، نه لباس پاسداری. داماد ; تا نشان دهد پاسدار همیشه آماده ایثار شهادت است.
به گفته بهروز حقیقی از همرزمان شهید حسین آقاقی; حسین در اولین عملیات کربلای معلی که هدف آن آزادسازی مهران بود، جانشین فرمانده گردان علی اکبر (علیه السلام) وابسته به لشکر 10 شهید متشکل از سه النصر، الفتح و الفتح بود. گروهان های فجر علاوه بر دو گردان درجه دار و مادی، در عملیات آزادسازی ارتفاعات قلاویز در شب 25 تیرماه 65 به شهادت رسید.
حقیقی از دوستان قدیمی این شهید در جبهه نقل می کند که حسین قبل از عملیات تنها نشسته بود و فکر می کرد، به او گفتم: چه بلایی سرت آمده است؟ گفت: احساس می کنم در این مسیر برنمی گردم و ناراحتم چون دخترم فاطمه را که یک سال قبل از آمدن من تمام شده بود، نپذیرفتم. او به من قول داد که اگر شهید شد او را به جای او بپذیرم.
مذگان اجاقی خواهر این شهید تعریف می کند که حسین هر بار که عمل می کرد به من یک پاکت قرض می داد و قول می داد که هرگز آن را باز نکنم مگر اینکه من را شهید اعلام کنند در سال های مختلف
من باید بگویم؛ مقام معظم رهبری در سفر پر خیر و برکت خود به استان کرمانشاه در سال 1392 با پدر و مادر شهید حسین آقاقی دیدار کردند. آنان مجاهدت، ایثار و فداکاری خانواده «اجاقی» را که شهدا و رزمندگان زیادی در راه پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس به ارمغان آورد، ارج نهادند.
خاطرات و وصیت نامه شهید «حسین اجاقی» در انتهای کتاب «عمو حسین» نوشته زهرا یگانه برای علاقمندان به مطالعه آمده است.
استان کرمانشاه با دو میلیون نفر جمعیت دارای مرز مشترک با کشور عراق به طول 371 کیلومتر است. مردم این استان 30 هزار دیه از جمله 9800 شهید، 22000 مجاهد و 1750 آزاده دادند.
تقدیم 850 شهید زن، 1550 شهید زن و 750 شهید زن زیر 15 سال مایه مباهات مردم این استان است. کرمانشاه رتبه اول جانبازان زن در کشور و دومین استانی است که بیشترین تعداد شهدای انقلاب اسلامی را به خود اختصاص داده است.
بیش از ۲۷ عملیات در دوران دفاع مقدس در کرمانشاه انجام شد که رصدخانه، بازی دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول الله (ص)، دهه فجر، اوایل دهه فجر، علاوه بر شهر نودجا و روستاهای زرده. و الدیره در دلاهو در زمان جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی و همه اینها گواه صداقت و بی عدالتی مردم این کشور است.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)