مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

عوارض جدی خوردن چای کهنه دم

تبلیغات بنری

به گزارش سایت یستا به نقل از نمناک، آیا تا به حال صبح ها چای نوشیده اید و تا شب مصرف کرده اید؟ شاید گاهی کار به روز بعد کشیده می شد. مسلم است که به دلیل تنبلی، خستگی و هزاران دلیل دیگر این اتفاق برای ما افتاده است، اما نکته اینجاست که آیا این کار باعث آسیب به بدن می شود؟ اگر چای کهنه مضر است، چه عوارضی دارد؟

آیا چای کهنه مضر و مضر است؟
بله، اگر این دمنوش را در ظرف در بسته نگهداری نکنید یا در جای خنک نگهداری نکنید یا بیش از 48 ساعت نگه دارید یا به آن اسانس اضافه کنید، در واقع به آن آسیب رسانده اید. در این مورد قانونی وجود دارد که می گوید چای دم کرده را نباید بیش از 8 ساعت نگه داشت، یعنی بعد از دم کشیدن چای که باید 10 دقیقه بماند، می توانید چای را در محیط سرد نگه دارید و سپس آن را گرم کنید. . اما پس از گذشت این مدت، چای را نمی توان دوباره استفاده کرد. فراموش نکنید که این زمان برای چایی که مواد افزودنی زیادی ندارد و کاملاً ارگانیک است فقط ۸ ساعت است و هر نوع چای را نمی توان برای این مدت نگهداری کرد.

حقایق مهم در مورد چای باستانی و عوارض آن
بر اساس نتایج مطالعات و نظر متخصصان طب سنتی، چای باستانی باعث تحریک ترشح اسید معده می شود و به دلیل خاصیت اسیدی خود در بروز زخم معده نقش دارد.

اما در میان مضرات چای کیسه ای قدیمی، رفلاکس معده و مشکلات گوارشی اصلی ترین آنهاست.

در مورد چای گیاهی آماده اثرات گوارشی چای کهنه وجود دارد، بنابراین توصیه می شود دمنوش با استفاده از مواد گیاهی و توسط خود شخص تهیه شود.

اما چای کهنه دقیقا به چه معناست؟
آیا چای کهنه طعم خود را از دست می دهد یا اتفاقات دیگری برای آن رخ می دهد؟ چای “چای ارگانیک” در نظر گرفته می شود اگر:

– ماندن بیش از 8 ساعت در قوری در دمای اتاق و بدون درب: حال بسته به نوع چای در این مدت طعم خود را از دست می دهد.

گاهی اوقات برخی از چای ها هستند که می توانند تا 72 ساعت پس از دم کشیدن دوام داشته باشند و به شرط نگهداری در یخچال بی خطر هستند.

بنابراین بهترین راه برای نگهداری چای دم کرده برای مدت طولانی:
یک شیشه با درب محکم بسته و بدون سوراخ، بدون افزودن اسانس یا شکر به آن آماده کنید.

اگر مواد افزودنی مانند شکر به چای خود اضافه کنید، نباید آن را بیش از 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

چای سرد در مقایسه با چای داغ
تفاوت این دو چای بسیار زیاد است. چای دم کرده داغ بیشتر در معرض باکتری ها قرار می گیرد و سریعتر فاسد می شود و به طور کلی دما تأثیر بسزایی در خواص چای دارد.
اگر می خواهید عمر چای دم کرده را افزایش دهید، آن را در محیطی خنک نگهداری کنید.
چای در هوای گرم همچنان مصرف می شود، اما قطعاً عوارض جانبی بیشتری دارد.

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا