وی گفت: وزیر پیشنهادی به جای پاسخگویی به بحث های کارشناسی من از جمله اینکه چرا تحریم ها باقی مانده است، مواردی را مطرح کردند، از جمله اینکه مذاکرات برای احیای برجام با هماهنگی مدیران ارشد انجام شد. امیدوارم مجوز را اعلام کنم، چون خودشان در کمیته ها گفتند این طرح دو بار از سوی رهبری رد شد. این مذاکرات در سال 2012 با چه مجوزی آغاز شد؟
بعداً محمدباقر قالیباف از ثابتی خواست که بر اساس دستور اخطار بدهد و ثابتی گفت: قبول نکردید که من بر اساس اصل 75 تذکر بدهم و حالا بر اساس ماده 22 تذکر می دهم.
رئیس شورای اسلامی در پاسخ به این اظهارات گفت: بیان تذکر اصل 75 به شکل تذکر دیگری فایده ای ندارد.
ثابتی گفت: اخطار من بر اساس بند 11 ماده 22 آیین نامه است، من غیرقانونی عمل نمی کنم.
قالیباف گفت: ابلاغ باید مرتبط با عملکرد هیات مدیره و بر اساس حکم قضایی باشد. گفتوگوی ما اکنون بر سر بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی امور خارجه و صحبتهای دیروز نیست. با توجه به اینکه شما اخطار ماده 75 دادید، ما هم بررسی کردیم که به شما مربوط نیست و نمی توانید اخطار ماده 75 را در قالب تذکر دیگری بیان کنید.
لازم به ذکر است که ماده ۷۵ آییننامه داخلی مجلس نمایندگان میگوید: چنانچه در جلسه رسمی در حین گفتگو یا مذاکره نسبت به یکی از نمایندگان صراحتاً یا ضمنی یا نظر وی موضع منفی گرفته شود. اظهارنامه برای نشان دادن خلاف آن تقدیم می شود و نماینده مذکور می تواند در همان جلسه یا در جلسه بعدی از تصحیح اشتباه خودداری کند و اجازه سخنرانی را بخواهد و بدون رعایت نقش مجاز است تا پنج دقیقه صحبت کند.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
پیشبینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی در شهرهای بزرگ و صنعتی
سیدحسن خمینی: از آسیبهای جهان امروز این است که دین را شُل میگیریم
عارف: ناترازی انرژی، ضربه سنگینی به صنعت میزند