به گزارش یستا مهمترین پروژه ها مربوط به استفاده از هوش مصنوعی و فناوری های سبز در صنایع مختلف از جمله صنایع شیمیایی، غذایی و کشاورزی بود.
برنده جایزه اول که توسط هیئت داوران بین المللی برای این مسابقه انتخاب شد، دانشمند جوانی از برزیل بود.
تیاگو ادوگز، استاد دانشگاه فناوری فدرال در پارانا، برزیل، طرح خود را با هدف حل مشکل دفع زباله های حاصل از فرآوری نیشکر ارائه کرد.
این محقق در پروژه خود استفاده از مواد جامد و مایع را برای تولید سوخت با استفاده از مخلوط متان و هیدروژن پیشنهاد کرد.
جایزه دوم این مسابقه به پروژه پروفسور یوان وو از دانشگاه علم و صنعت چین تعلق گرفت.
هدف از این پروژه توسعه ماده جدیدی است که می تواند در صنعت لاستیک استفاده شود. این فناوری جدید استفاده از اکسید روی را در تولید محصولات لاستیکی از جمله لاستیک کاهش می دهد و این محصولات را دوستدار محیط زیست می کند.
طرحی از دیمیتری شادرین روسی از موسسه علم و فناوری Skolkovonis مقام سوم را کسب کرد. این محقق پروژه ای را برای یک سیستم اعلام حریق دیجیتال بر اساس یک شبکه جغرافیایی به روز شده، داده های پیش بینی آب و هوا و اطلاعات آتش سوزی های قبلی که با هوش مصنوعی پردازش شده بودند ارائه کرد. فرض بر این است که دقت این مدل می تواند به 85 درصد برسد.
بخش جداگانه ای از مسابقه به انتخاب مطالعات “پالادیوم در فناوری های آینده” اختصاص یافت. برنده این بخش ویژه شن کای از دانشگاه تونگجی در شانگهای چین است. این محقق نمونه های جدیدی از پالادیوم حاوی نانوپودر ارائه کرد. فرض بر این است که استفاده از این کاتالیزورها در بخش انرژی آنها را کارآمدتر و برای استفاده انبوه در دسترس خواهد کرد.
چهارمین کنگره دانشمندان جوان از 7 تا 9 دسامبر 1403 در ناحیه فدرال سیریوس روسیه برگزار شد. به گفته برگزارکنندگان، بیش از هفت هزار نفر از 40 کشور جهان در این رویداد سه روزه شرکت کردند.
در حاشیه این رویداد، انجمن دانشمندان جوان کشورهای عضو بریکس برگزار شد.
درباره گروه اقتصادی بریکس
گروه اقتصادهای نوظهور در سال 2006 در حاشیه شصت و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک تاسیس شد. در آن زمان، وزرای خارجه روسیه، برزیل، چین و وزیر دفاع هند نشست ویژه جداگانه ای برای توافق بر سر توسعه همکاری های متنوع در چارچوب چهارگانه برگزار کردند.
اولین اجلاس سران این گروه در سال 2009 در یکاترینبورگ روسیه برگزار شد که در آن در بیانیه مشترک نهایی توافق کردند که گفت و گو و همکاری منسجم، فعال، عمل گرایانه، باز و شفاف نه تنها به نفع کشورهای در حال توسعه و بازارهای نوظهور است، بلکه به توسعه کشورهای در حال توسعه نیز منجر خواهد شد. کشورها و بازارهای نوظهور ایجاد نظم جهانی هماهنگ که صلح پایدار و مشترک را تضمین می کند.
در آن زمان از این گروه به عنوان BRIC (متشکل از حروف اول نام برزیل، روسیه، هند و چین) یاد می شد.
با الحاق جمهوری آفریقای جنوبی در سال 2011، حرف “S” (حرف اول نام آفریقای جنوبی) به کلمه “Brick” اضافه شد.
در اجلاس سران بریکس که در تابستان 1402 در آفریقای جنوبی برگزار شد، سیریل رامافوزا رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که اعضای این گروه (متشکل از برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی) تصمیم گرفته اند که شامل آرژانتین، مصر، اتیوپی و … ایران، عربستان سعودی و دعوت از امارات متحده عربی برای عضویت کامل در BRICS.
روسیه به عنوان رئیس دوره ای بریکس در سال 2024 حدود 250 رویداد را در این چارچوب برنامه ریزی کرده است. مهمترین رویداد، اجلاس سران بریکس بود که از اول تا سوم نوامبر 1403 هجری قمری در شهر کازان روسیه با حضور سران کشورهای عضو و دوستان بریکس از جمله رئیس جمهور دکتر دکتر برگزار شد. مسعود پزشکیان. برای جمهوری اسلامی ایران
در سال 2025، برزیل ریاست دوره ای بریکس را بر عهده خواهد گرفت.
منبع: یستا
مطالب مرتبط
مزایای خرید از داروخانه آنلاین داروشهر: چرا آنلاین خرید کنیم؟
گلبانگ محراب تا بانگ مضراب | یادی از مرحوم جواد بدیعزاده، موسیقیدان و آهنگساز خوشنام ایرانی
هیاهوی کاندیدای بدون برنامه در رسانهها| یک مشت اظهارات عوام پسندانه!