مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

شهید فاطمیون که مدرس زبان انگلیسی بود گفتگو با همسر شهید

تبلیغات بنری

به گزارش سایت یستا به نقل از همشهری، وی معلم زبان انگلیسی در یک موسسه آموزشی معتبر بود و قصد داشت به همراه خانواده خود به یکی از کشورهای اروپایی مهاجرت کند. در کنار تدریس، فعالیت های فرهنگی نیز داشت. این جوان در سال 1344 در تهران به دنیا آمد و نام خود را به عنوان اولین مدافع حرم افغانستانی به ثبت رساند و از تیپ فاطمیون شجاع ابوزینب شد. او 4 سال در جبهه های سوریه با داعش جنگید و در نهایت با حدود 300 ترکش در البوکمال به شهادت رسید تا آخرین سنگر داعش را اشغال کند. ترکش هایی که موج انفجار وجودش را اندک اندک بیشتر از زخم ها آب کرد، پس از دو سال به آرزوی خود یعنی کسب دو موفقیت جانبازی و شهادت رسید. فاطمه صفدری همسر شهید مدافع حرم محمدجعفر حسینی در گفت و گو با خبرنگار همشهری و با حضور در نشست هم اندیشی رسانه ای زینبیه از ناگفته هایی از زندگی همسرش برایمان می گوید: «شهید حسینی چگونه نشان داد که ایرانی و افغانها از یک ملت در این ملت هستند نه تنها از ایران بلکه شامل همه مسلمانان و شیعیان می شود و از همه جای دنیا در دل این ملت اسلامی حضور دارند همبستگی و با هم بودن ما.»

از حضرت زینب دعوت نامه گرفت
شهید مدافع حرم محمدجعفر الحسینی از مریدان آیت الله خوش جوکت و نامزد همسرش بود. آیا جایز است بر منبر حاج آقا بنشینیم و الله اکبر نگوییم؟ اینجوری شد همسر شهید درباره امتناع وی از رفتن به اروپا می گوید: دخترمان تازه به دنیا آمده بود، یک روز به من گفت همه چیز برای کار و زندگی در یکی از کشورهای اروپایی هماهنگ شده و با درخواستم برای رفتن به سوریه موافقت شد. به نظر شما چه کار کنم؟ تصمیم سختی بود. چند روز گذشت و از او پرسیدم: آقا جعفر، چه کار می کنی؟ فرمود: زینب (سلام الله علیها) نمی تواند آدم را دعوت کند و من به اروپا می روم. خیلی فکر کردم و دیدم اگر روزی برسد که یک هفته نتوانم به کنسرت حاج منصور بروم، نمی توانم زنده بمانم. من متعلق به این جبهه هستم و حتی به خاطر یک زندگی عادی نمی خواهم به جبهه دیگری بروم. تصمیم بسیار دشواری بود، اما او تصمیم گرفت. تصمیم به قرار دادن محمد جعفر در زمره افراد صالح.

خاطره ای زیبا از دیدار با شهید سلیمانی
محمد جعفر از یاران شهید مصطفی صدرزاده، ابوحامد، حجه و دیگر سرکردگان لشکر شهید فاطمیون بود. همسر شهید خاطرات مشترکشان را اینگونه بیان می کند: «شهید صدرزاده با شناسنامه یک افغانی به نام سید ابراهیم احمدی و به عنوان نیروی افغانی به سوریه اعزام شد، زیرا در قالب نیروهای ایرانی امکان اعزام به سوریه وجود نداشت سید جعفر به او کمک زیادی کرد و به قدری با هم دوست شدند که حرکت این شیوخ را گسترش داد و از سوی دیگر هوش و بصیرت او را نایب سرلشگر فاطمیون کرد هر چند دلش از این برخوردهای خصمانه پر از درد بود و می گفت به خاطر حضرت آقا افضل همه چیز را تحمل می کنم، خاطره ای در زندگی اش دیدار با حاج قاسم سلیمانی بود کمیته و تشکیل خیریه برای کمک به خانواده های مدافعان حرم.

برافراشتن پرچم شورای شهدای گمنام افغانستان
وی به دلیل توانایی بالای اداری خود به سرعت فعالیت های فرهنگی و آموزشی عمیقی را آغاز کرد. وی با کمک حاجی حسین یکتا و حمایت بنیاد کرامت رضوی با پوشش 200 نخبه جوان افغانستانی به جستجوی پرسنل برای نیروهای انقلابی افغانستان می پرداخت. او چندین سال به جمع آوری کمک های مالی پرداخت و بزرگترین کاروان خادمان افغانستان را در مرز ایران تامین کرد. همسرش می گوید: «زمانی که پیام معظم له به جوانان کشورهای غربی و اروپایی منتشر شد، ایشان با اساتید دانشگاه در مورد ضرورت روش جدید با محتوای وکالت، جلسه ای برگزار کردند و گفتند ما دو سال وقت می خواهیم چند میلیارد منابع، اما آقای جعفر روش جدیدی را در آموزش زبان با محتوای تبلیغاتی در مدت زمان کوتاه و با حداقل هزینه ایجاد کرد، روشی که در آن مردم با تأکید بر گسترش انقلاب و یهودیت زبان را یاد می گیرند. شهید دو فرزند به نام های زینب و محمد حسین دارد.

رهبر انقلاب شهید بود
همسر شهید محمدجعفر حسینی نیز در هیئت رسانه ای زینبیه حضور داشت و در جمع عزاداران حسینی از صفات و رفتار این شهید مدافع حرم گفت. وی حضور در این گردهمایی را مایه دلگرمی جهادگران و مدافعان حرم دانست و گفت: الحمدلله امشب جزء هیئتی به نام جهادگران رسانه ای هستم. اگر بخواهم خصوصیات اخلاقی و شخصیتی شهید حسینی را به اختصار بیان کنم، باید بگویم که او فردی مسئولیت پذیر و غرق در محافظه کاری بود. از کودکی در بسیج و هیئت های ایرانی فعال بود و با کمک دوستانش در این مسیر رشد چشمگیری پیدا کرد. او از کودکی با کسانی آشنا شد که مسئولیت آموزش والی محمد جعفر را بر عهده گرفتند و او را در این امر یاری کردند. محمدجعفر از همان کودکی حضرت آقا را به عنوان ولی شرعی مسلمین می شناخت و می خواست هدف و راه ایشان را بهتر بشناسد و ایشان را در زندگی خود پیشوا و الگو قرار دهد و الحمدلله در این زمینه موفق شد. »

او به آرزویش رسید
همسر شهید حسینی با سخنانش نبض مجلس را حس کرد. همه دوست دارند بدانند این شهید مدافع حرم چه منش و رفتاری دارد؟ وی ادامه داد: محمد جعفر در مورد حضرت آقا و احوال ایشان طوری صحبت می کرد که اگر نمی دانستم ایشان افغانی هستند، فکر می کردم با یک ایرانی سروکار دارم. در سال 1392 برای اولین بار به سوریه اعزام شد. این مهم قبل از تشکیل فاطمیون است. به جنگ سردار شهید همدانی رفت. در سوریه با فاطمیون ملاقات کرد و مأموریت های بعدی او شکل گرفت. در دل پشیمان شد و گفت ای کاش در دهه پنجاه به دنیا می آمدم و زیر پرچم امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) با سه هزار شهید افغانستانی که از افغانستان به ایران آمده و در مرزهای ایران می جنگیدند مبارزه می کردم. ایران و عراق به عشق امام خمینی (ره). همیشه آرزوی شهادت داشت و می خواست در راه حق و انقلاب و نظام اسلامی شهید شود و الحمدلله آرزویش برآورده شد.

تقسیم ایران و افغانستان؛ داستان تکراری دشمن
همسر شهید حسینی در توصیف همسرش گفت: عشق به اهل بیت علیهم السلام و اسلام مرزهای جغرافیایی را درنوردیده است. عشقی که جمهوری اسلامی ایران خواستار آن است. ما ادعا می کنیم که یک ملت هستیم. در این ملت من فقط افغان و ایرانی نیستم، بلکه شامل همه مسلمانان و شیعیان می شود. از سراسر جهان در قلب این امت اسلامی حضور دارند. دشمن از همبستگی و با هم بودن ما می ترسد. او با رسانه ها و اطلاعات نادرست خود سعی در ایجاد تفرقه بین مسلمانان دارد.

شکی نیست که این تفرقه ها باعث از هم پاشیدگی و پراکندگی امت اسلامی خواهد شد. این تقسیم زمانی بین ایرانی ها و عراقی ها به وجود آمد و امروز بین ایرانی ها و افغان ها است.

آنها می خواهند احساسات ملت و شور و نشاط اسلامی را برانگیزند تا اتفاقات کاملاً ناخوشایندی را رقم بزنند.»

همسر شهید حسینی معتقد است که اربابان انتشار اخبار جعلی باید به درستی شناسایی شوند. او می‌گوید: «وحدت ما در این مقطع از تاریخ بسیار حساس است و به خونسردی امت اسلامی نیاز دارد صفدری متقان در سال‌های اخیر به خاطر کتابی که او نوشت، بسیار به آن توجه کرده‌اند.

او تلاش زیادی کرد و سرانجام با کمک محمد جعفر توانست او را به سوریه بفرستد. در این عملیات شهید مصطفی صدرزاده محمد جعفر کمک زیادی کرد. او لهجه افغانی را به شهیدصدرزاده یاد داد و در این راه با هم دوست و برادر شدند.»

البوکمال آزاد شد و ابوزینب مجروح شد
فاطمه صفدری از نسبت فامیلی شهید صدرزاده و شهید حسینی می گوید که در هیچ جایی خبری از آن نشنیده ایم و منتشر نکرده ایم. او می‌گوید: «در لحظه‌ای که ابوزینب از داوطلب شدنش به من خبر داد، گفت که برای آزادسازی البوکمال سوریه زیر پای دوستان و برادران لبنانی و ایرانی‌اش بوده و تعداد آنها در آزادسازی البوکمال است. بوکمال که مجروح شد همه یارانش به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و من از او چیزی نمی دانستم.

من دوره بیماری سختی را پشت سر گذاشتم و ابوزینب دوست نداشت که این بیماری دوباره بر من سبقت بگیرد و باعث نگرانی من شود. اینطور شد که به همه دوستانش دستور داد تا زمانی که حالم کمی بهتر نشد به من و خانواده ام چیزی نگویند. صمیمانه و از صمیم قلب می گویم که در این دو هفته ای که از او چیزی نشنیدم و در بیمارستان بودم از برادران ایرانی، دوستان و همرزمان محمدجعفر کمال تشکر را دارم. آنها به برادری خود به نفع محمد جعفر پایان دادند. با محمد جعفر رفتار کردند و از او مراقبت کردند تا جایی که هنوز احساس می کنم ابوزینب حسرت اهل بیت را در دل او وارد نکرده است.»

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا