مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

شهیدی که دوست نداشت وصیت نامه بنویسد

تبلیغات بنری

به گزارش سایت جهان نیوز به نقل از تسنیم، دومین قسمت ویژه برنامه «شب خاطره» با موضوع نقش تشکیلات جهادی در دوران دفاع مقدس با حضور سرداران، رزمندگان، خانواده های شهدا و ایثارگران وطن. موزه ملی بین المللی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس توسط وزارت جهاد کشاورزی و جمع کثیری از خانواده های معظم شهدا در سالن همایش خلیج فارس برگزار شد.

در این مراسم معنوی سردار جهادی سید محمد لالازار فرمانده قرارگاه مهندسی و پشتیبانی نهم جهاد سازندگی، نصرت الله محمودزاده نویسنده ادبیات دفاع مقدس و دکتر محمد امینی رئوف فرمانده جهاد سازندگی حضور داشتند. پشتیبانی و مهندسی استان آذربایجان شرقی به یادآوری خاطرات 8 سال دفاع مقدس پرداختند.

محمد لالزار در بخشی از برنامه حاج سید گفت: در دوران دفاع مقدس همه آحاد ملت نقش داشتند که نمی توان از جنگ صحبت کرد، اما از نقش نیروی هوایی، ارتش، ارتش، سپاه پاسداران غافل شد. ، بسیج و جهاد سازندگی.

وی با تاکید بر اینکه باید خودمان تاریخ را روایت کنیم، رئیس جمهور آینده کشورمان را خطاب قرار داد و گفت: ما در آستانه انتخابات هستیم، کشور نمی تواند بدون روحیه جهادی بدوید

امینی رئوف به بیان خاطراتی از مقاومت بولدوزر داران پرداخت و گفت: یکی از رزمندگان ما که راننده بلدوزر بود، نوجوانی به نام موسوی بود که با شلیک مستقیم تانک به شهادت رسید. نصرت الله الادریسی یکی دیگر از رانندگانی بود که 16 سال سن داشت و کودکی کوتاه قد بود و به دلیل کوتاه قد بودن و دیده نشدن پشت بولدوزر، او را راننده نامرئی می نامیدند، اما با این وجود در پشت بولدوزر به شهادت رسید و جسدش تکه تکه شد. .

با این که همه سربازان وصیت نامه می نوشتند، اما او هرگز وصیت نامه نمی نوشت و تنها درخواستی که از سربازان داشت این بود که اگر شهید شدی، قول شفاعت مرا بده. فردای آن روز در پشت سدی که خودش ساخته بود شهدا را در آغوش می گرفت و چند روز بعد به شهادت رسید.

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا