مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد

تبلیغات بنری

به گزارش یستادر این بیانیه آمده است: بار دیگر، رژیم نژادپرست در کانادا سابقه تیره حقوق بشری دارد و با نقض گسترده حقوق بشر به ویژه در رابطه با حقوق زنان، دختران و شهروندان بومی برخورد می کند. المهاجرون در کنار برخی دیگر از کشورهایی که مدعی هستند با حمایت همه جانبه از رژیم جنایتکار صهیونیستی کودک کش، بیش از هر زمان دیگری اعتبار خود را از دست داده اند و حتی مورد انتقاد شدید مردم خود قرار گرفته است. این ایالت اعطا شد و 116 کشور به آن رای منفی دادند و از رای دادن خودداری کردند یا در رای گیری غایب بودند.

در ادامه این بیانیه آمده است: این قطعنامه در حالی تصویب شد که رژیم جنایتکار صهیونیستی با حمایت همه جانبه بنیانگذار و بنیانگذار این قطعنامه ضد ایرانی، مرتکب جنایات علیه بشریت، جنگ، جنایات، نسل کشی و پاکسازی نژادی و قومیتی شد. مردم مظلوم غزه و لبنان، و به کشتار ادامه می دهد… حمله بی امان به غیرنظامیان، از جمله زنان و کودکان بی گناه.

این بیانیه می افزاید: این کشورهای خواهان حقوق بشر باید در پاسخ به کشته شدن بیش از 50 هزار نفر و زخمی شدن بیش از 104 هزار نفر از مردم بی گناه غزه به گفته کمیساریای عالی حقوق بشر بیش از 70 درصد به این امر پاسخ دهند. در میان آنها زنان و کودکان به جز حمایت سیاسی و دیپلماتیک و تجهیزات پیشرفته نظامی از رژیم صهیونیستی چه کردند؟ علاوه بر سرکوب تظاهرات مسالمت آمیز خانواده ها و دانش آموزان در اعتراض به جنایت علیه بشریت رژیم که بر اساس آمار منتشر شده از سوی سازمان های بین المللی، هر 10 دقیقه یک کودک را در غزه می کشد و بیش از 17000 کودک فلسطینی را سلاخی می کند. سال صدها کودک در مدت کوتاهی پس از تولدشان به دلیل بمباران کور مناطق مسکونی، بیمارستان ها، مدارس و چادرهای آوارگان و همچنین تخریب امکانات بهداشتی و درمانی کشته شدند. دادند

در این بیانیه آمده است: آیا کشتار غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان بی گناه، سوزاندن هولناک کودکان در مقابل چشمان مادرانشان و بمباران مدارس، بیمارستان ها و چادرهای پناهندگان برای کشورهای خواستار حقوق بشر کافی نبود؟ تدارک نشست ویژه در شورای حقوق بشر و کمیسیون حقیقت آفرینی و ارجاع آن به کمیته سوم مجمع عمومی و آغاز به تصویب قطعنامه حقوق بشر علیه نسل کشی، جنایات علیه بشریت و جنایات جنگی در غزه و لبنان؟

در بیانیه کمیسیون حقوق بشر آمده است: واضح است که کشورهایی که تنها به جهان و کشورهای مستقل به عینک استعمار، استبداد و خودخواهی می نگرند و حتی از تضییع حقوق شهروندان خود و سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز دانشجویی دریغ نمی کنند. نمی توان انتظار داشت که نگرش عادلانه نسبت به حقوق بشر و همکاری با افکار عمومی جهان در مقابل رژیم صهیونیستی که به کشتن کودکان می پردازد.

در بیانیه ستاد حقوق بشر آمده است: طنز تلخ ماجرا این است که رژیم کانادا که از نقض گسترده حقوق بومیان و کشف گورهای دسته جمعی دانشجویان بومی در این کشور آگاه است، به خود اجازه می دهد در مورد حقوق بشر اظهار نظر کند. وضعیت در کشورهای دیگر

این بیانیه می افزاید: برای پی بردن به نادرستی ادعاهای این کشور در زمینه حقوق بشر کافی است وضعیت زنان در این کشور را بررسی کنیم: اکثریت قریب به اتفاق قربانیان قاچاق انسان کشف شده در کانادا را زنان و دختران تشکیل می دهند که 25 درصد آنها را دختران تشکیل می دهند. زیر 18 سال هستند. از هر 100 مورد تجاوز، تنها 6 مورد به پلیس گزارش می شود. 11 درصد زنان به دلیل تجاوز جنسی آسیب های جسمی دیده اند و 60 درصد قربانیان تجاوز زیر 17 سال سن دارند. 83 درصد از زنان دارای معلولیت در طول زندگی خود مورد تجاوز جنسی یا تجاوز جنسی قرار گرفته اند و 57 درصد از زنان بومی مورد تجاوز جنسی قرار گرفته اند. بین اکتبر 2020 و آوریل 2021، تقریباً 10 درصد از 4900 کارگر مورد بررسی گفتند که حداقل یک شکل از آزار و اذیت جنسی و خشونت را در محل کار تجربه کرده‌اند و 70 درصد مجبور به ترک شغل خود شده‌اند. در سال 2021، بیش از 34200 تجاوز در کانادا گزارش شد که نشان دهنده افزایش 18 درصدی نسبت به سال قبل است.

ستاد حقوق بشر در این بیانیه می افزاید: نزدیک به 50 درصد زنان در زندان های کانادا را زنان بومی تشکیل می دهند که زمان بیشتری را در سلول انفرادی می گذرانند و شرایط سخت تری برای آزادی خود دارند، در حالی که از هر 20 زن در کانادا تنها یک نفر یکی از آنهاست. مردم بومی. نزدیک به سه و نیم درصد از جمعیت بی خانمان را زنان تشکیل می دهند. هر شب 6000 زن به پناهگاه های اضطراری پناه می برند که اغلب همراه با فرزندانشان هستند. 96 درصد از زنان بی خانمان مورد تجاوز جنسی، دزدی، توهین یا تهدید قرار گرفته اند. 75 درصد از زنان بی خانمان از اختلالاتی مانند اضطراب، افسردگی و اسکیزوفرنی رنج می برند. در سال 2021، 127082 نفر در کانادا قربانی خشونت خانگی شدند که 69 درصد آنها زن و دختر بودند. در همان سال 173 زن به دلیل خشونت کشته شدند که 58 زن و دختر بومی بودند. شکاف دستمزد جنسیتی نیز 20 درصد تخمین زده می شود، به این معنی که زنان به ازای هر دلاری که یک مرد به دست می آورند، 77 سنت درآمد دارند. قابل ذکر است که مرگ و ناپدید شدن زنان و دختران بومی به عنوان یک چالش حقوق بشری در کانادا به حدی توسعه یافته است که این کشور در نهایت مجبور به اعلام وضعیت اضطراری ملی شده است.

در این بیانیه آمده است: علاوه بر وضعیت زنان و دختران، حقوق مهاجران نیز در این کشور به شدت پایمال شده است. بر اساس گزارش ها، در سال 2023، افرادی که در بازداشتگاه های مهاجرتی بودند، از جمله افراد دارای معلولیت، همچنان بدون محدودیت با دستبند و غل و زنجیر نگهداری می شدند. بازداشت مهاجرت در کانادا محدودیت زمانی خاصی ندارد. کانادا مهاجران و پناهجویان را ماه‌ها یا سال‌ها در زندان‌های استانی در کنار افرادی که به دلیل اتهامات جنایی یا محکومیت‌های جدی زندانی می‌شوند، حتی گاهی اوقات در سلول انفرادی بازداشت می‌کند. علاوه بر این، نقض حقوق بشر مردم بومی در کانادا در سال 2023 به حدی قابل توجه بود که گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد حقوق مردمان بومی در گزارشی از سفر خود به کانادا در ماه ژوئیه از دولت آن کشور خواست تا فوراً به این موضوع رسیدگی کند. -نژاد پرستی ریشه دار باید به سیستم و ساختاری که بر مردم بومی این کشور تأثیر می گذارد رسیدگی و حل شود.

کمیسیون حقوق بشر در این بیانیه تأیید می کند: اینکه کانادا با این آمار وحشتناک حقوق بشری به خود اجازه اظهار نظر در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران را می دهد، تنها شاهد این گفته است که ریاکاری و استانداردهای دوگانه حد و مرزی وجود ندارد و استفاده انتخابی از آن وجود ندارد. حقوق بشر در سیاست خارجی کانادا و متحدانش.

ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران با ابراز انزجار از برخورد سیاسی و ناکارآمد برخی کشورهای غربی از جمله آمریکا، کانادا، انگلیس، فرانسه و آلمان با سازوکارهای حقوق بشری و حقوق بشری این مصوبه را محکوم کرد. بر اساس قطعنامه ضدایرانی کمیته سوم مجمع عمومی، از مقامات بین المللی حقوق بشر به ویژه کمیساریای عالی حقوق بشر انتظار می رود در مقابل این روند بایستند و از آسیب بیشتر به اعتبار نهادهای بین المللی حقوق بشر توسط این مدعیان جلوگیری کنند. ایالت ها .

در این بیانیه آمده است: بدون شک هر اقدامی که این کشورها در این مدت انجام دهند، با هدف انحراف افکار عمومی از فجایع شنیع غزه و لبنان و ایجاد یک خروجی مصنوعی برای رژیم کودک کش صهیونیستی، پاسخگویی و مجازات است. لغو این رژیم به یک خواست عمومی تبدیل شده است و باید در دستور کار نهادهای بین المللی حقوق بشر قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری shahraranews