مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

زنجان غرق ماتم و عزا در تاسوعای حسینی

تبلیغات بنری

به گزارش جهان نیوز، نهمین روز از ماه محرم، معروف به تاسویه، آخرین روزی است که امام حسین (علیه السلام) و یارانش به شب خود پی بردند و این روز به شب او پیوند خورد. شب عاشورا، پیروان اهل بیت از اهمیت بالایی برخوردارند.

در نهم محرم سال 61 هجری قمری، شمر بن ذی الجوشان با نامه ای از عبیدالله بن زیاد وارد کربلا شد و از عمر بن سعد درخواست کرد یا در برخورد با امام حسین علیه السلام جدی باشد یا تحویل دهد. موضوع. ارتش دست از شمارش بردارد

عمر سعد از سپردن فرماندهی به شمر خودداری کرد و آماده جنگ با امام حسین علیه السلام شد و با هجوم لشکر امروز عصر، امام حسین علیه السلام برادرش عباس بن علی علیه السلام را فرستاد. او) و از او خواست که آنها را برای نماز و خواندن قرآن بیرون کند.

همچنین شمر در این روز امانت نامه ای به حضرت عباس علیه السلام و دیگر فرزندان ام البنین فرستاد. اما قبول نکردند.
شیعیان روزی را برابر با روز عباس (علیه السلام) می دانند و آن را مانند روز عاشورا گرامی می دارند و در آن به عزاداری می پردازند.

جشن حسینی من برای بزرگمردی از خاندان علی (علیه السلام) است که عادات ادب، شجاعت، منطقه گرایی و دلاوری را به شیعیان آموخت. آن که بعدازظهر عاشورا به دستور امام زمان (عج) برای کشیدن آب رفت، تشنه گندم ماند و بدن پاکش با وجود دوری از پروردگارش در کربلا اقامت گزید، اما صفا را زنده کرد. و مروه برای عاشقان حسینی تا انقلابیون مکتب حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در «بین الحرمین» سیر و سلوک بیاموزند.

علاقه مندان به مکتب حسینی در زنجان، همچون سراسر کشور، همه ساله با برپایی آیین های سوگواری ابن رشید حیدر کرار (علیه السلام) و شعار معروف «نانسی گهبین بالی مولای فر/شیرین حضرت عباسی فر» اشک می ریزند. از هر روستا و بارزانی زنجان اینجا دیار حسینی است.

امسال نیز به رسم هر سال از شب نهم در نقاط مختلف استان زنجان دسته های عزاداری و سینه زنی در سوگ ابوالفضل العباس (علیه السلام) در هر روستا آغاز می شود. . و بارزانی که پرچم مرام و مسلک مسئول دشت کربلا بر زمین نماند.

عزاداری ساده و ناب فرقه های مذهبی استان زنجان از جمله حسینیه عظام و زینبیه عظام زنجان در سطح بین المللی شهرت یافت و این استان را به یکی از مقاصد گردشگری عاشقان اهل بیت تبدیل کرد. درود بر ایشان در ماه محرم.

فرماندهی انتظامی استان زنجان از تشکیل ستاد فرماندهی انتظامی عاشوراییان در این فرمانداری با محوریت پوشش و نظارت بر امنیت و آرامش دسته های عزاداری و مراسم مذهبی محرم خبر داد.

به گفته سردار محمد تره کیا، فرماندهی عملیات فوریت های پلیسی و نظارت تصویری یگان های مستقر و نیروهای واکنش سریع در میادین و مکان های از پیش تعیین شده یکی از نمونه های عملیاتی این قرارگاه در راستای تامین و ارتقای امنیت و آرامش حسینی است. . عزاداران.

ثبت فعالیت 1100 هیئت مذهبی در استانداری زنجان
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: نهضت عاشورا حضوری و ماندگار است و برای آزادی خواهان جهان در همه دوران ها و زمان ها الگو و الهام خواهد بود.

حجت الاسلام علی یوسفی افزود: امروز حتی غیرمسلمانان نیز در هر گوشه از جهان عزاداری عاشورا را برپا می کنند و این جریان ساز را جشن می گیرند.

وی با بیان اینکه بزرگداشت ارتحال حسینی در زنجان از دیرباز یکی از سنت های مهم و عمیق بوده است و اجتماعات عزاداران در مساجد، مساجد و حتی منازل برپا می شود و حمایت و هماهنگی لازم در برگزاری مراسم ترحیم نیز انجام می شود. تا جایی که ممکن است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه هیئت های تعزیه با توجه به سن و جایگاهی که در جامعه دارند، نقش مهمی در ایام محرم و صفر دارند، گفت: تلاش ما بر این است که محتوای خوب تولید و با اولویت در دسترس قرار دهیم. به نسل جدید در شورای میزبان.

وی تصریح کرد: در حال حاضر 1100 هیئت مذهبی ثبت شده در استان زنجان فعالیت می کنند و مزیت آنها این است که در مراسم ترحیم و برنامه های خود به قرآن و معنویت می پردازند.

یوسفی اجرای برنامه های رسانه ای، ارسال پیام رسان و هماهنگی حضور مردم عزادار در سطح شهر و برنامه ریزی برای اربعین را از مهمترین فعالیت های اداره کل تبلیغات اسلامی در این ایام دانست و افزود: برنامه ریزی مباحث قرآنی در سطح شهر. شهر شکل کمپین زندگی با آیات نیز از اولویت های ما در عزاداری های محرم الحرام است و خوشبختانه با نقش آفرینی نهادهای قرآنی استقبال بسیار خوبی از این کمپین در استان شده است.
وی با بیان اینکه مبلغان در 80 درصد مساجد و اماکن مذهبی استان حضور دارند، اظهار داشت: علاوه بر روحانیون شناخته شده ای که در روستاها حضور دائمی دارند، مبلغانی از زنجان و قم به مناطق مختلف اعزام شدند. پوشش موعظه در استان.

نتیجه:
جشن حسینی من برای بزرگمردی از خاندان علی (علیه السلام) است که عادات ادب، شجاعت، منطقه گرایی و دلاوری را به شیعیان آموخت. آن که بعد از ظهر عاشورا به دستور امام زمان (عج) برای نوشیدن آب رفت، تشنه گندم شد و بدن پاکش با اینکه از پروردگارش دور بود در کربلا اقامت گزید. صفا و مروه را برای عاشقان حسینی زنده کرد تا انقلابیون مکتب حضرت اباعبدالله الحسین در «بین الحرمین» کوی دوست ادب و طاعت را بیاموزند.

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا