به گزارش یستا; مراسم رونمایی از زندگینامه دانشجوی برجسته حمید صبوری راد در مشهد مقدس در مسجد مالک اشتر برگزار شد.
سرلشکر محسن رضایی مهرماه 1394 با انتشار ویدئو و متنی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی از مقام این رزمنده شهید مشهدی تجلیل کرد. حامد صبوری راد، نوجوانی مذهبی و نخبه بود که با اختراع مین ضد زره ویژه ای که آن را «مین نور» نامید، فصل جدیدی از ابتکارات جنگی را در تاریخ دفاع مقدس رقم زد.
بر اساس شواهد تاریخی، دانشجوی شهید حمید الصبوری در همان شبی که برای اجرای اولین ابتکار خود عازم کمین دشمن شد، به شهادت رسید. اما استفاده از مین های افسانه ای که فقط در روز فعال می شوند به عنوان برگ زرینی در تاریخ ابتکارات درخشان سربازان یگان های رزمی خراسان به ویژه دانش آموزان شهدای مشهد الرضا (علیه السلام) ثبت شده است. بر او).
عصر سه شنبه مسجد تاریخی مالک اشتر در خیابان خرمشهر میزبان یادواره شهدای این مسجد و گرامیداشت شهادت شهید حمید صبوری راد بود. این مراسم اگرچه عنوان یادواره سایر شهدا را داشت اما با رونمایی از زندگینامه شهید الصبوری مضمون فرهنگی متفاوتی پیدا کرد. در این مراسم نه تنها راویان دفاع مقدس، بلکه پیشکسوتان جبهه های جنگ تحمیلی گوشه هایی از هویت عمیق و تاریخی این پایگاه انقلاب را از مسجد شاه اشتر روایت کردند.
قهرمانی برای نوجوانان
حمید جهانگیر فیض آبادی از راویان پیشکسوت دفاع مقدس که خود نویسندگی در حوزه ادبیات پایدار را با کتاب پرفروش «مجنون مجنون» تجربه کرده است، در این مراسم تاکید کرد: یکی از امتیازات بزرگ زندگینامه شهید الصبوری این است که بدون تشریف، از یک شهید، صفات شخصیت پاک خود را با تمام اخلاص، به زبانی شیوا و ساده به خواننده عرضه می کند. در واقع خواننده کتاب
مهتاب و من اگر خودش نوجوان بود به سرعت با نثر کتاب همذات پنداری می کرد و اگر مسئولیت تربیت نوجوانی را به عنوان پدر و مادر بر عهده داشت می توانست شخصیت شهید صبوری را الگو قرار دهد. برای فرزندش
جهانگیر فیض آبادی همچنین گفت: توجه مطلق به ابعاد معنوی و عبادی سیره شهدا نباید مانع از برخورد دقیق، روشن، شفاف و صادقانه با سایر ویژگی های شخصیتی شهدا شود، زیرا در هر صورت آنها نسل آینده هستند. کشور او نیاز به شناخت شهدای دفاع مقدس دارد. آنها نوجوانان و جوانان هم نوع خودشان بودند.
جادو در روایت، و صداقت در بیان
کتاب «مهتاب و من» به قلم منصوره حسن طوسی در 274 صفحه با نظارت مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در 1000 نسخه منتشر شده است. در حاشیه این رویداد، نویسنده اثر در گفت و گو با شهرآرا اظهار داشت: پروژه پژوهشی نگارش «مهتاب و من» در واقع از سال 1398 آغاز و پس از حدود یک سال و نیم به پایان رسید، اما در لیست انتظار قرار داشت. انتشار و هماهنگی ناشر التهرانی در انتشار این اثر پایانی کمی تأخیر کرد.
وی گفت: در واقع این کتاب با تحقیقات گسترده و زیر نظر مرکز حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس امام رضا (علیه السلام) تکمیل شد، اما پس از تکمیل اولیه نگارش و قبل از چاپ نهایی، نسخه کاملی از آن با عنوان زندگینامه شهدا به نویسندگان عمده ادبیات پایدار تحویل داده شد و در پایان به صورت کتابی در دسترس خواهد بود به علاقه مندان، عاری از نقص در روایت، پرداختن به موضوع و صداقت در بیان.
لسان طوسی تائید کرد: من مادر سه فرزند هستم که یکی از آنها نوجوانی در سن شهید الصبوری است. نه به عنوان یک نویسنده، بلکه به عنوان یک مادر، نظر شخصی من این است که شهید صبوری می تواند الگوی بسیار مطلوبی برای نوجوانان جامعه ما باشد.
زیرا گرچه ارادت شهید به نماز اول وقت و عبادات واقعیتی غیرقابل انکار در زندگی او بود، اما علاقه این دانش آموز نخبه مشهدی به مسائل فنی، اراده و ممارست وی برای رسیدن به هدف و شجاعت او در ارائه پیشنهاد به فرمانده ارتش در آن زمان، از او شخصیتی بسازد که توجه نوجوانان را به خود جلب کند و محبوبیت خاصی در بین آنها پیدا کند.
به گفته نویسنده کتاب «مهتاب و من» تعهد به تاریخ در هر قسمت از این کتاب کاملا رعایت شده است و این امید وجود دارد که پس از معرفی، عرضه این کتاب به بازار بتواند توجه افراد مختلف را به خود جلب کند. . مخاطبان از همه اقشار
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)