در این رابطه روزنامه جمهوری اسلامی مسیح مهاجری، مدیر مسئول، در مطلبی که خبرآنلاین نیز بازنشر کرده، با عنوان «جستجوی دلایل ترور اسماعیل هنیه در میان عوامل نفوذی» نوشته است: آسیب اصلی، حضور نفوذی ها در درون خودمان است ” رهبران و مدیران و نیروهای این جبهه به راحتی در لبنان و سوریه و عراق و ایران به دست نمی آیند و به جای جلوگیری از ترور آنها فقط از انتقام صحبت می کنیم. مهمتر از انتقام، بستن راه های نفوذ دشمن در هوا و زمین و شناسایی و مجازات عناصر زیردستی است که از آنها غفلت می کنیم، همان الی کوهن وطن پرست که با فریب به بالاترین سطوح نفوذ می کند و عوامل اصلی ترورها هستند.
برجسته کردن خط نفوذ توسط مدیر نفوذ
طبعاً رسانه های ضدایرانی نیز دست روی دست نگذاشتند و ناگهان پس از ترور شهید هانیه، نگران شبکه نفوذ در ایران شدند. از ادعای نیویورک تایمز مبنی بر کارگذاری بمب در منزل شهید هانیه توسط مزاحمان تا نگرانی بی بی سی از امنیت مقامات ایرانی در تهران پس از نفوذ عوامل موساد به سیستم امنیتی ایران، از جمله این موارد بود.
یورونیوز همچنین مقاله نیویورک تایمز را با عنوان «قتل هانیه و فرضیه نفوذی» بازنشر کرد.
برجسته کردن خط نفوذ برخی اصلاح طلبان و به ویژه رسانه های ضد انقلاب بدون توجه به اهداف مذکور، اولاً هدف قرار دادن انگشت به سوی جامعه اطلاعاتی و امنیتی ایران است تا اتهام جنایتکاران صهیونیسم. رژیم ثانیاً، هدف تثبیت چهره ضعیف دستگاه امنیتی ایران و تشویق پیشنهاد «شکست شدید اطلاعاتی» است.
دو هدف رژیم صهیونیستی از ترور شهید هانیه توسط اصلاح طلبان تکرار می شود.
خط دوم اصلاح طلبان در خصوص ترور شهید هنیه، ادعای مانع تراشی رژیم صهیونیستی در برنامه های دولت جدید ایران در راستای اجرای سیاست های مماشات و مذاکره با آمریکا است. در همین راستا اکثر روزنامه های اصلاح طلب امروز عمدتاً در مطالب خود ترور شهید هنیه در روز تحلیف پزشکیان و تضعیف دولت وی را لینک کرده و یا هدف نتانیاهو را ایجاد درگیری مستقیم با ایران عنوان کردند.
روزنامه الشرق وی در پرونده ویژه خود با عنوان «ترور دیپلماسی چهاردهم» نوشت: به نظر میرسد اسرائیل در تلاش است تا قبل از شروع کار دولت چهاردهم با ترور هنیه، مانعی دیپلماتیک برای دولت چهاردهم کند.
تیتر بعدی این روزنامه در شماره امروز «از باجگیری سیاسی و رسانهای برای وارد کردن دولت پزشکی به جنگ با اسرائیل استفاده نکنید» و سپس در گفتوگو با یکی از دیپلماتهای سابق نوشت: «نتانیاهو در تلاش است تهران را وادار به پاسخگویی کند. به این.” واکنش رادیکال و ایجاد حالت هیجان تا زمانی که توجیهات و زمینه برای شکل گیری جنگی گسترده و فراگیر در منطقه غرب آسیا فراهم شود.
این دیپلمات سابق به عدم تلافی ایران بسنده نکرد و دستور آرامش فوری صادر کرد و گفت: نمیتوانیم به خودمان اجازه دهیم که در شرایط فعلی شکست بخوریم و تحت تأثیر این شرایط قرار بگیریم. تنش زدایی باید هرچه سریعتر اتفاق بیفتد و ما باید حسن نیت خود را در مورد جنگ در اوکراین نشان دهیم. دوران کنونی پس از ترور فجیع اسماعیل هنیه دورانی احساسی و زودگذر است. دولت پزشکی از این پس باید یک برنامه میان مدت و بلندمدت در چهار یا هشت سال و در کل دهه آینده داشته باشد.
روزنامه وطن وی همچنین با عنوان «ترور انحرافی» نوشت: «اگر بگوییم ترور هنیه صرفاً برای تأثیرگذاری بر تحولات منطقه و جنگ در نوار غزه انجام شده است، پس این جنگ در دو سفر قبلی وی نیز ادامه داشته است. ما نمیتوانیم سناریوی تلاش برای تأثیرگذاری بر سیاست خارجی دولت دهم و انحراف آن و افزایش فشار بر مسعود مازیکیان را نادیده بگیریم.
همین روزنامه در مقاله ای با عنوان «هدف نتانیاهو چیست؟» با انتشار یادداشتی از سوی تعدادی از کارشناسان خاورمیانه، ادعای تشدید تنش توسط اسرائیل، درگیری مستقیم با ایران و نفوذ موساد را برجسته کرد. در ایران.
حسن روحانی وی در اولین ساعات پس از ترور شهید هانیه بیانیه ای صادر کرد و ریخته شدن خون شهید هانیه را زیر سوال برد. روحانی نوشت: ترور میهمان عزیزمان در مراسم تحلیف ملت منتخب ایران، شهید سرافراز و مجاهد نصره اسماعیل هنیه، همزمان امنیت و ثبات ایران را در آستانه تشکیل دولت جدید فلسطین و فلسطین هدف قرار داد. فلسطین.» منطقه. بنابراین مقابله با آن نیاز به هوشیاری زیادی دارد. آنچه مهم است این است که ترورها و رفتارهایی از این دست توسط رژیم غاصب و غاصب صهیونیستی در مواقعی رخ می دهد که فرصت ها و موفقیت ها در اختیار ملت ایران است و رژیم غاصب به ویژه در چنین مواقعی برای جلوگیری از فرصت ها و فرصت ها برای ایران چالش هایی ایجاد می کند. می تواند مسیر پیشرفت و تعاملات سازنده ایران را برای کشورمان فراهم کند.
تکرار ادعاهای بی اساس
لازم به ذکر است که این نوع واکنش وحشتزده اصلاحطلبان به انتقامجویی ایران بیسابقه است و همین رسانهها و شخصیتها از حمله آمریکا به ایران در روزهای قبل از حمله موشکی به پایگاه عینالاسد هراس داشتند. آنها به افکار عمومی و مقامات نسبت به عواقب حمله به سایت های آمریکایی هشدار دادند. در ماجرای عملیات الصادق نیز بار دیگر این مواضع اصلاح طلبان چه در خاطرات شخصی و چه در سازمان های رسانه ای خود از پیامدهای حمله مستقیم به اسرائیل تکرار شد و در تحلیل های خود مدعی شدند که نتانیاهو. به دنبال درگیری مستقیم با ایران بود. اما گذشت زمان درستی این تحلیل های اصلاح طلبان را نشان داده است. اما این طیف سیاسی دست از اشتباهات خود برنمی دارد و این بار نیز همان ادعاها را قبل از عملیات الصادق و عملیات موشکی عین الاسد تکرار می کند.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)