علاوه بر این، جغدهای شب نسبت به افراد سحرخیز کمتر ورزش می کنند و چربی کمتری می سوزانند و باعث تجمع چربی در جریان خون می شود که می تواند زمینه را برای بیماری قلبی فراهم کند.
دکتر سیما خوسلا، مدیر پزشکی مرکز خواب داکوتای شمالی، گفت: «این مطالعه اهمیت زمان خواب و همچنین مدت و کیفیت خواب را نشان میدهد.
در این مطالعه، 51 نفر بدون بیماری قلبی یا دیابت بر اساس چرخه طبیعی خوابشان به عنوان جغد شب یا زود بیدار طبقه بندی شدند. شرکت کنندگان در مطالعه یک رژیم غذایی کنترل شده مصرف کردند و یک شب ناشتا بودند در حالی که سطح فعالیت آنها به مدت یک هفته کنترل می شد. محققان همچنین حساسیت به انسولین را اندازهگیری کردند و نمونههای تنفسی را برای بررسی میزان مصرف چربیها و کربوهیدراتها به عنوان سوخت مورد بررسی قرار دادند.
نتایج این مطالعه نشان داد افرادی که زود از خواب بیدار می شوند کمتر نسبت به انسولین مقاوم می شوند و نسبت به افرادی که شب از خواب بیدار می شوند چربی بیشتری برای انرژی در زمان استراحت و ورزش مصرف می کنند.
استفان مالین، یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: افرادی که جغد شب هستند و میخواهند بدن، برنامه کاری و چیزهای دیگر را متعادل کنند، میتوانند گامهای کوچکی برای سحرخیز شدن بردارند.
وی پیشنهاد کرد: ۱۵ دقیقه زودتر بخوابید و ۱۵ دقیقه زودتر از خواب بیدار شوید و بعد از مدتی می توانید ۱۵ دقیقه دیگر به این زمان اضافه کنید.
نکته دیگر: “وقتی خورشید می تابد به بیرون بروید زیرا ممکن است ریتم شبانه روزی بدن شما تغییر کند.” ریتم شبانه روزی ساعت 24 ساعته داخلی بدن شما است که ترشح هورمون ملاتونین را برای تشویق به خواب کنترل می کند.
به محض بیدار شدن از خواب صبحانه بخورید و سعی کنید ناهار را هر روز در همان زمان بخورید: «صبح تا حد امکان از نور طبیعی برخوردار باشید و صبح ورزش کنید.»
مقدار کافئین مصرفی خود را با دقت کنترل کنید و سعی کنید از مصرف مقادیر زیاد آن در ساعات قبل از خواب خودداری کنید و از خوردن وعده غذایی اصلی خود در اواخر عصر خودداری کنید.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
هیاهوی کاندیدای بدون برنامه در رسانهها| یک مشت اظهارات عوام پسندانه!
در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش
آیا اوزوندرمانی ریه مؤثر است؟