وی بیان کرد: دولت از طریق این پیش نویس به دنبال ایجاد بستر و شرایط مناسب برای توسعه و تسهیل همکاری ها، روابط تجاری و اقتصادی متقابل و افزایش فرصت های تجاری مبتنی بر اعتماد متقابل، شفافیت و تسهیل تجارت بین دو طرف است.
سرپرست معاونت پارلمانی رئیس جمهور آزادسازی و تسهیل تجارت کالا بین دو طرف از طریق کاهش یا رفع موانع گمرکی و غیرتعرفه ای و تشویق به توسعه و تنوع مبادلات تجاری بین دو طرف را از جمله موارد دیگر دانست. اهداف این توافقنامه
حسینی پور همچنین با توجه به اهمیت «توافقنامه همکاری های اقتصادی راهبردی و بلندمدت بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری عربی سوریه» گفت: با در نظر گرفتن خواست مشترک دولت های جمهوری اسلامی ایران. ایران و دولت جمهوری اسلامی ایران. جمهوری عربی سوریه به منظور تقویت همکاری ها برای دستیابی به اهداف و منافع مشترک در زمینه های اقتصادی، تجاری، مالی، بانکی، سرمایه گذاری و زیرساختی و به منظور سازماندهی همکاری های راهبردی، دولت پیش نویس موافقتنامه همکاری های راهبردی و بلندمدت اقتصادی را ارائه کرد. بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه به شورای اسلامی.
وی افزود: استفاده از توانمندی ها و توانمندی های یکدیگر از جمله در امور بازرگانی و گمرکی، سرمایه گذاری متقابل، تعیین انتقال بدهی ها و خطوط اعتباری اعطایی به سوریه و سایر همکاری های راهبردی از مهمترین موضوعات این توافقنامه است.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد
افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیمسکه یک میلیون تومان گران شد!