مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

در کشتی «منم» نداریم و همه چیز باید ما باشد

تبلیغات بنری

به گزارش سایت یستا به نقل از مهر، صبح امروز جلسه هماهنگی کادر فنی تیم های ملی کشتی آزاد و فرنجی با علی ردا دبیر فدراسیون کشتی در فدراسیون کشتی برگزار شد. غلامرضا محمدی، پژمان درستکار، محسن سوریان، حسن رنجرز و حمید بوفا مربیان رده های مختلف تیم های ملی، جاسم امیری رئیس موسسه کشتی و حمید یاری رئیس سازمان کشتی در این نشست حضور دارند. در این جلسه لیگ و فدراسیون کشتی حضور داشتند.

علی رضا دبیر در این جلسه با اشاره به اهمیت کار گروهی گفت: «من» باید از کار حذف شود و همه چیز مال ما باشد و کار با مشارکت، همکاری و همدلی پیش برود. ما کشتی آزاد و فرنگی نداریم، همه کشتی گیر هستیم و باید دست به دست هم بدهیم تا تیم کشتی کشور موفق شود.

الامین به حضور مربیان تیم ملی در فرمانداری ها اشاره کرد و گفت: اردوهای تیم ملی علاوه بر تمرین مربیان در فرمانداری ها و باشگاه های خارج از اردو، باید در مقاطع مختلف به شهرهای مختلف نیز برود. این می تواند به رشد کشتیرانی در کشور کمک کند. مدال آوران کشتی بزرگسالان باید هر از گاهی در اردوهای رده های پایه حضور یابند و در باشگاه های شهر خود حضور فعال داشته باشند، زیرا این امر باعث ایجاد انگیزه در نوجوانان و جوانان می شود.

رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به پرورش اندام در کشتی گفت: بدنسازی یک اصل مهم برای موفقیت است، اما باید به درستی انجام شود و هماهنگی و هماهنگی تمرینات بدنسازی در تمامی رده های سنی در دستور کار قرار گیرد تا آمادگی لازم را داشته باشیم. کشتی گیران را به درستی انجام دهید.

وی بر برنامه ریزی در کشتی تاکید کرد و گفت: المپیک 2028 را پیش رو داریم و سرمربیان رده های مختلف باید برنامه های اجرایی خود را بر اساس سند توسعه و قطعا ترکیب ایرانیان به فدراسیون ارائه کنند. تیم ملی در آینده بعد از گذشت 4 سال از همین کشتی، شکارچیان جوان تعطیل می شوند و باید تمام تلاش خود را برای آماده سازی آنها انجام دهید. بازی های آسیایی 2026 ژاپن نزدیک است و ما باید در آنجا نیز برنامه ای برای موفقیت داشته باشیم. با توجه به نتایج ژاپنی ها در پاریس، کار ما در آنجا سخت است و باید به فکر آن باشیم.

رئیس فدراسیون کشتی گفت: برنامه مسابقات بومی محلی و مسابقات لیگ باید با مدیران فنی تیم های کشتی آزاد بزرگسالان و کودکان بررسی شود تا تداخلی در کار ایجاد نشود. موضوع مهم دیگر تعامل کامل کادر مربیگری رده های سنی مختلف است، به عنوان مثال دوره اول تیمی باید با در نظر گرفتن نظرات تیم جوانان تدوین شود.

آل امین با اشاره به علمی محور بودن ورزش قهرمانی گفت: موسسه کشتی به عنوان یک مرکز علمی و پژوهشی باید به عنوان مغز فدراسیون کشتی عمل کند و موسسه باید کادر فنی را در طراحی تمرینات و آمادگی یاری کند. برنامه های تحلیل و تحلیل چنین مسائلی. اگر بخواهیم همان روش های قبلی را دنبال کنیم از دنیا عقب می افتیم. هدف اصلی باید کسب نتیجه و کسب افتخار در بازی های المپیک بعدی باشد تا جایگاه کشتی را بیش از پیش بالا ببرد.

حسن رنگرز، مدیر فنی تیم کشتی الفرنجی با قدردانی از حمایت های فدراسیون کشتی گفت: فدراسیون تمامی امکانات و تجهیزات نرم افزاری را در اختیار ما قرار داد تا بتوانیم به موفقیت های اخیر دست پیدا کنیم. حضور جوانان در میان بزرگسالان بسیار مهم است و ما در پاریس از آن بهره بردیم. این مسیر باید در آینده بیشتر مورد توجه قرار گیرد و باید تلاش کنیم که اکثر کشتی گیران ما این جوانان برای المپیک بعدی باشند.

غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان با اشاره به سابقه 20 ساله مربیگری خود گفت: همیشه گفته ام نباید من را سر کار بگذاریم، باید از خود گذشتگی کنیم تا موفق شویم، باید باشیم. برای رسیدن به موفقیت. مهم‌ترین نکته این است که تعامل بین تیم‌های ملی باید ادامه داشته باشد

وی بر اجرای دوره انتخابی تیم ملی تاکید کرد و گفت: یکی دیگر از راه های موفقیت برگزاری اردوهای مشترک جوانان و بزرگسالان است.

حمید بوفا مدیر فنی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان گفت: اگر به دنبال رشد و تعالی هستیم باید در طول سال هماهنگی بین تیم های ملی جوانان و بزرگسالان انجام شود. امکانات اردوی تیم ملی کشتی فرنگی بسیار عالی است و باید تلاش شود تا امکانات اردوهای خارج از اردوی تیم ملی بهبود یابد. بعد از مسابقات جهانی کشتی گیران جوان را نباید تنها گذاشت و برای رسیدن به رده بزرگسالان باید تحت نظر باشند.

محسن سوریان مربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: در رده های پایه نباید به دنبال مقام اول باشیم بلکه باید روی المپیک تمرکز کنیم. در رده نونهالان و نوجوانان باید هزینه کنیم تا در رده جوانان و بزرگسالان نتیجه بگیریم. استفاده از روانشناس با تیم های ملی برای سطوح پایه می تواند بسیار مفید باشد.

جاسم امیری رئیس موسسه کاشتی گفت: اتحاد و دلسوزی از همه چیز مهمتر است. یکی از اهداف ما باید طراحی ساختار بومی به صورت جامع و علمی باشد.

امیری به اهمیت ارزیابی کشتی گیران اشاره کرد و گفت: مرکز ارزیابی تیم های ملی توسط فدراسیون در حال ساخت است.

بیگمن سرمربی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان گفت: تمام مواردی که در این جلسه به آن اشاره شد فصل سخنرانی است. به این ترتیب همه طبقات باید با یکدیگر تعامل داشته باشند. من پیشنهاد تشکیل کمیته فنی را دارم و موسسه کشتی به عنوان مغز متفکر فدراسیون برای کمک به تیم های ملی کشتی فرنگی بیاید. اگر به کشتی جهانی نگاه کنید، می بینید که ژاپن توانسته از علم و دانش در کشتی های خود به خوبی استفاده کند و ما نباید در این موضوع به آنها ببازیم. کشتی گیران باید اهمیت خواب را درک کنند و در عین حال به مسائل روحی و روانی خود نیز رسیدگی کنند.

مدیر فنی تیم ملی کشتی آزاد خاطرنشان کرد: فدراسیون کشتی بر اجرای مسابقات تیم ملی اصرار دارد و باید انتخابات برگزار شود تا کشتی گیران قدر دشمنی تیم ملی را بدانند. این موضوع باید در همه گروه های سنی نهادینه شود. بیایید اقدامات فردی را کنار بگذاریم، برای نشان دادن تلاش کنیم و با هم باشیم تا مجموعه کشتی موفقیت آمیز باشد.

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا