مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

در روزهای گرم کمتر این نوشیدنی‌ها را بنوشید

تبلیغات بنری

به گزارش سایت «یستا» به نقل از «سلامت نیوز»، فریشت وزونی، رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه با اشاره به افزایش موارد آفتاب زدگی و کم آبی در فصل تابستان، توصیه های طلایی برای این افراد ارائه کرد. روزهای گرم .

وی بر رعایت رژیم غذایی سالم تاکید کرد و نکات مهمی را برای جلوگیری از آفتاب زدگی و کم آبی در هوای گرم تابستان ذکر کرد و گفت: برای جلوگیری از کم آبی بدن به مقدار کافی مایعات ترجیحاً آب سالم بنوشید.

رئیس گروه بهبود تغذیه وابسته به معاونت بهداشت با بیان اینکه مصرف روزانه هشت فنجان مایعات به بزرگسالان سالم توصیه می شود، تصریح کرد: اما هرکسی که از بیماری کلیوی رنج می برد در مورد میزان مصرف مایعات با پزشک خود مشورت کند.

وی تاکید کرد: آب و مایعات را یکباره مصرف نکنید بلکه در طول روز کم کم میل کنید و بنوشید.

فزونی ادامه داد: برای طعم دادن به آب می توان از خلال لیمو، توت، خیار، شربت تخم مرغ، شیرین بیان، نعناع، ​​ریشه بیدمشک و گلاب استفاده کرد.
وی با بیان اینکه مصرف میوه های فصل نقش موثری در تامین آب بدن دارد، تاکید کرد: اما به دلیل داشتن قند زیاد، مصرف بیش از چهار واحد میوه در روز توصیه نمی شود.

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه استفاده از میوه ها و سبزیجات از جمله هندوانه، انگور، سیب، طالبی، هلو، گیلاس، خیار، نعناع، ​​اسفناج، کاهو و کرفس را در روز توصیه می کند. رژیم غذایی برای تامین آب و الکترولیت های مورد نیاز و جلوگیری از کم آبی موثر است.

وی خوردن چندین وعده غذایی کوچک و سبک در روز و پرهیز از غذاهای سنگین و حجیم را توصیه کرد.

فرشتی وزونی با بیان اینکه در هوای گرم استفاده از غذاهای آبکی مانند آش، خورش و غذاهای کم چرب توصیه می شود، گفت: به همین ترتیب انواع سوپ های تابستانی سبک (مانند آش آلو، سوپ شیر، آش انار و … و سوپ سبزیجات) توصیه می شود در فصل تابستان از شیر کم نمک و آبگوشت خیار و سالاد استفاده کنید تا غذاهای سنگین، پرکالری و چرب.

وی بیان کرد: مخلوط ماست با خیار یا ماست با سبزیجات پخته نیز ارزش غذایی ماست را افزایش می دهد و تشنگی را رفع می کند.

فزونی با بیان اینکه نوشیدن مایعات شیرین حاوی کافئین مانند قهوه، شکلات با کاکائو، نوشابه و چای غلیظ باعث کاهش مایعات بدن می شود، تاکید کرد: از نوشیدن نوشیدنی های بسیار سرد خودداری کنید، زیرا باعث ایجاد مشکل در دستگاه گوارش می شوند.

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه در پایان تاکید کرد: مصرف نوشابه و غذاهای شیرین و غذاهای سنگین و دیر هضم مانند غذاهای چرب و خشک، سرخ کردنی و شور، فست فودها و … غذاهای فرآوری شده گوشت و غذاهای نیمه تمام به دلیل وجود مواد افزودنی مانند ادویه، نمک و شکر زیاد باعث تشنگی می شوند و نباید مصرف شوند.

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا