به گزارش یستا نمایشگاه های عکاسی بستری برای نمایش آثار هنری است و هنرمندان می توانند با استفاده از تکنیک های خاص در چاپ و نمایش آثار، تجربه ای جذاب و منحصر به فرد را برای بازدیدکنندگان رقم بزنند.
برگزارکنندگان نمایشگاه عکاسی می توانند تجربیات بازدیدکنندگان را با ایجاد فضاهای تعاملی غنی کنند. نورپردازی و انتخاب موسیقی مناسب می تواند تجربه متفاوتی را برای بازدیدکنندگان ایجاد کند. استفاده از این تکنیک ها در کنار هم نه تنها به ارائه بهتر آثار کمک می کند، بلکه باعث تعامل بیشتر هنرمند و مخاطب می شود و فرصتی را برای آن ها فراهم می کند تا تجربه ای جدید در هنر عکاسی را تجربه کنند.
«پورتفولیو / چهارده کتاب سه» عنوان نمایشگاهی است که توسط دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه غیرانتفاعی اقبال لاهور در نگارخانه فردوسی دانشگاه الجهاد برگزار می شود.
نمایشگاهی متفاوت از آنچه ما از یک نمایشگاه عکاسی فکر می کنیم.
بهرام بیات، سیمین برجیان بروجینی، سیدعماد تهامی، فاطمه حسنی مقدم، حنانه جهانبخش، حدیث روحبخش، سحر دهقان نیری، مهدیار گرتامند، رضا عطایی و اسما ناصری هنرمندانی هستند که آثارشان در این نمایشگاه به نمایش درآمد.
با کیوریتور و تعدادی از هنرمندان این نمایشگاه گفت و گو کرده ایم که در ادامه می خوانید:
عکاسان جوان سعی کردند آثار تجربی خلق کنند و به هنر مدرن نگاه کنند
مهدی رضوی، دبیر مجموعه:
نمایشگاهی که می بینید حاصل کار دانشجویی در رشته عکاسی و کارشناسی ارشد دانشگاه اقبال لاهور است. آنچه در این نمایشگاه برای ما اهمیت دارد شیوه ارائه و ایجاد تعامل بین مخاطب و آثار است. عکاسان جوان در این نمایشگاه سعی کردند آثاری با ماهیت تجربی و نگاهی به هنر مدرن خلق کنند و هنر آنها را در سه مرحله ایده، اجرا و ارائه تجربی می بینیم.
در این نمایشگاه 41 اثر وجود دارد و تعداد آثار به نمایش درآمده بین هنرمندان متفاوت است. ما سعی کرده ایم دانش آموزان را به بهترین نحو در نمایشگاه شرکت کنند. آثار متعلق به ژانرها و ژانرهای مختلف عکاسی هستند و قرار نبود با یک وحدت موضوعی از این نمایشگاه خارج شود.
نگاهی متفاوت به تداوم زندگی
ردا آتای، دانشجوی کارشناسی ارشد عکاسی:
نام کار من پله های رویایی است و تلفیقی از حرکت انسان و طبیعت است و بر تداوم زندگی تاکید دارد. در این اثر از تکنیک چاپ روی پارچه و ترکیب آن با سازه های چوبی استفاده شده است. این نمایشگاه اولین تجربه من است و آقای رضوی دلسوزانه ما را در این مسیر همراهی کردند. این تیم با حمایت آقای مهدی رادوی قوی شد. اعضای تیم همه پشت سر هم بودند و اگر مشکلی در کار کسی بود، همه کمک می کردند.
سعی کردم اثری خلق کنم که درد و رنج معلولان ذهنی را بیان کند
اسماء نصیری دانشجوی کارشناسی ارشد عکاسی:
آقای رضوی استاد فوق العاده ای هستند و با دیدی باز در این مسیر به من کمک زیادی کردند. کار ما روز به روز بهتر شد و با ایده ها و پیشنهادات جدید کارمان به ارائه نهایی رسید.
برادرم معلول ذهنی بود و تابستان امسال او را از دست دادم. سعی کردم با همکاری آقای رضوی اثری خلق کنم که بیانگر درد و رنج معلولان ذهنی باشد. افراد کم توان ذهنی توانایی انتخاب برای زندگی خود را ندارند و بیماری آنها سبک زندگی آنها را تعیین می کند.
مجموعه عکس من به تخریب محیط زیست اشاره دارد
بهرام بیات، دانشجوی کارشناسی ارشد عکاسی:
حدود 12 سال است که عکاسی می کنم. حضور در این نمایشگاه برای من درس متفاوتی بود. همه اعضای تیم سعی کردند ارائه متفاوتی ارائه دهند. مجموعه عکس من به تخریب محیط زیست اشاره دارد. تمام تلاشم این بود که به اطرافیانم روحیه بدهم. در دهه اخیر حوادثی در محیط زیست کشورمان رخ داده که حیات وحش و طبیعت در معرض تهدید و انقراض قرار گرفته است.
* علاقه مندان می توانند تا 18 آبان ماه از ساعت 17 تا 20 با مراجعه به نگارخانه جهاد فردوسی دانشگاه مشهد از این نمایشگاه دیدن کنند.
{$sepehr_key_88077}
مطالب مرتبط
بزرگترین شکستهای حوزه فناوری در سال ۲۰۲۴
در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر میشود؟
داوری: صیانت از امنیت کلانشهری همچون مشهدالرضا(ع) ازجمله توفیقات ما بود