در این جلسه سامان طهماسبی فوق تخصص جراحی پلاستیک و مهدی احمدی فوق تخصص جراحی پلاستیک و عضو انجمن بن حضور داشتند. بین المللی جراحان پلاستیک قرارداد تبدیل شده بود.
در این جلسه سامان طهماسابی فوق تخصص جراحی پلاستیک گفت: در جراحی پلاستیک عنوانی به نام تخصص زیبایی نداریم و افرادی که با این عنوان کار می کنند دارای گواهینامه های غیرقانونی هستند که آسیب های زیادی به مردم وارد می کند.
وی افزود: این افراد تنها برای درآمدزایی و فریب افکار عمومی از طریق فضای مجازی فعالیت می کنند و هر سال بر تعداد آنها افزوده می شود و درآمد میلیونی دارند اما تنها عنوان قانونی در کشور (متخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی) است که بیمار به آن اشاره می کند. می تواند رجوع کند.
طهماسبی ادامه داد: در خارج از کشور جراحان پلاستیک به صورت تیمی 9 نفره کار می کنند اما در ایران به صورت سنتی به صورت یک جراح کار می کنند در حالی که مزیت کارگروه جراحی پلاستیک این است که می تواند میزان خطا را کاهش دهد و کیفیت را افزایش دهد. از جراحی
سامان طهماسبی، فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی گفت: ما به عنوان جراح پلاستیک در کشور تخصص نداریم اما تنها عنوان “جراح پلاستیک متخصص” است و صلاحیت انجام جراحی های زیبایی را دارد و سایر عناوین دارای اصلاً هیچ شخصیت علمی یا ارزش قانونی ندارد و بیشتر از آن جنبه بازاریابی دارد.
وی ادامه داد: متقاضیان زیادی برای انجام عمل های صورت به ویژه در قسمت بالا وجود دارد و بیشتر آنها از کانادا و کشورهای عربی خلیج فارس برای انجام جراحی پلاستیک به ایران می آیند.
طهماسبی افزود: این روزها جراحی پلاستیک به دغدغه اصلی مردم در فضای مجازی تبدیل شده است در حالی که پزشک باید سلامت بیمار را در اولویت قرار دهد و تنها به زیباتر شدن فرد توجه نکند.
این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی درباره توریسم پزشکی در زمینه جراحی پلاستیک گفت: در ایران به دلیل سیستم آموزشی پیشرفته و پزشکانی که در زمینه درمان جراحی تحصیل کرده و ماهر هستند، می توانیم با کشورهای جهان رقابت کنیم. دنیا و از آنجایی که هزینه ها نسبت به سایر کشورها کمتر است، تقاضا برای جراحی و درمان پلاستیک در کشور توسط جمعیت سایر کشورها زیاد است.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)