مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

خوراکی‌هایی که کم آبی را در گرما بالا می‌برد

تبلیغات بنری

به گزارش سایت «یستا» به نقل از «ایسنا»، طبق بررسی های انجام شده روزانه غذاها و نوشیدنی های زیادی مصرف می کنیم که برخی از آنها بدون اینکه متوجه باشیم مایعات اضافی را از بدن خارج می کنند.

چه چیزی باعث کم آبی بدن می شود؟

کم آبی زمانی اتفاق می افتد که بدن شما مقدار آب مورد نیاز خود را دریافت نمی کند.
طبق USGS، بدن انسان از 55 تا 60 درصد آب تشکیل شده است. از دست دادن روزانه آب از طریق اندام های دفعی مانند عرق، ادرار، اشک و بزاق طبیعی است. اما اگر مایعات از دست رفته را جایگزین نکنید، منجر به کم آبی و تولید سموم اضافی در بدن می شود.

بهترین راه برای جایگزینی آب در بدن از طریق رژیم غذایی حاوی غذاها و نوشیدنی های سالم است.

چرا برخی از غذاها و نوشیدنی ها منجر به کم آبی بدن می شوند؟

به عبارت ساده، برخی از غذاها و نوشیدنی ها دارای اثرات ادرارآور بر بدن هستند که ممکن است باعث از دست دادن سدیم و آب شود و منجر به عدم تعادل الکترولیت شود.

6 غذا و نوشیدنی که می تواند منجر به کم آبی بدن شود

1. قهوه

قهوه شاید یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در بین علاقه مندان به تناسب اندام باشد. در حالی که کافئین برای جبران انرژی از دست رفته شناخته شده است، می تواند منجر به کم آبی بدن نیز شود. کافئین اگر بیش از حد مصرف شود، می تواند ادرارآور باشد و منجر به عدم تعادل آب در بدن شود.

2. چای سبز

در طول سال ها، چای سبز به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها، همیشه در رژیم غذایی شما جای داشته است. اما می تواند به شما احساس کم آبی مانند قهوه بدهد. چای سبز حاوی مقداری کافئین است که به عنوان یک ادرارآور طبیعی عمل می کند و باعث از دست دادن آب بدن می شود.

3. چغندر

چغندر حاوی مقدار زیادی پتاسیم است که به ترشح مایعات از بدن کمک می کند. بنابراین، اگر چغندر بخورید، به خصوص در فصل تابستان، ممکن است اثرات منفی زیادی روی بدن شما بگذارد.

4. غذاهایی که حاوی درصد بالایی پروتئین هستند

ما اغلب دیده‌ایم که علاقه‌مندان به تناسب اندام برای کاهش وزن و عضله‌سازی به یک رژیم غذایی با پروتئین بالا تکیه می‌کنند. در حالی که مزایای آن را انکار نمی کنیم، اما می تواند منجر به کم آبی مزمن شود.

5. نوشابه و آبمیوه های کنسرو شده

به گفته سازمان بهداشت جهانی، قند اضافی در نوشابه ها و آب میوه های بسته بندی شده به عنوان اثر پریستروژنیک بر بدن شناخته شده است. این بدان معناست که شکر آب را از سلول ها و بافت ها می کشد و سطح مایعات را در بدن کاهش می دهد. علاوه بر این، تصور غلطی از هیدراتاسیون به ما می دهد و باعث می شود آب کمتری بنوشیم.

6. مشکل

نمک اضافی موجود در ترشی باعث افزایش سطح سدیم در بدن می شود که برای دفع آن به آب بیشتری نیاز است. در این فرآیند، بدن آب از دست می دهد که منجر به کم آبی و از دست دادن انرژی می شود.

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا