این تجهیزات در زمان اجرای پروژه پتروشیمی جم توسط کارخانه Licencer از شرکت ژاپنی JSW خریداری و نصب شد.
مارپیچ اکسترودر جم که از نظر طول و قطر (حدود 8 متر) یکی از بزرگترین مارپیچ ها به شمار می رود و در ابتدا امکان ساخت بومی آن وجود نداشت، در سال های گذشته با مشکلاتی مواجه شد تولیدکنندگان برای فرآیند مهندسی معکوس، طراحی نقشه، شناسایی مواد و تعیین فرآیند را با مشارکت شرکت برتو صنعت بیگ آغاز کرد.
ایجاد مشکل در این تجهیزات منجر به توقف کامل تولید می شود، بنابراین با همکاری این شرکت ماشین آلات ساخت تجهیزات با ابعاد این مارپیچ تهیه شد که با صبر و حوصله و اعتماد گروه جم به داخلی امکان پذیر شد. تولید کنندگان
در تمام مراحل ساخت، از جمله بازرسی تجهیزات؛ با تهیه نقشه ساختمانی، انتخاب مصالح، ساخت، عملیات حرارتی و در نهایت پوشش نهایی به روش نیترات، تیم فنی جم دوشادوش تیم فنی و ساختمانی برتو صنعت بیگ برای رسیدن به نتیجه مطلوب و ادامه روند همکاری کردند.
لازم به ذکر است با توجه به اطمینان مجتمع پتروشیمی جم و اقدامات انجام شده و نیاز سایر مجتمع ها مانند مارون و مهاباد به مدارهایی با این ابعاد، مشکل حداقل سه مجتمع برطرف شده است. در حال حاضر می توان گفت امکان ساخت اکسترودرهای اسکرو با هر اندازه ای در داخل ایران ایجاد شده است و کشور در این زمینه کاملا خودکفا است.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)