برای اطلاع رسانی شهرآرانیوزدکتر مجید جعفری نژاد افزود: با توجه به اینکه برای بیماری ویروس متاپنوما انسانی داروی ضد ویروسی وجود ندارد و هیچ واکسن تایید شده ای برای پیشگیری از آن ساخته نشده است، بنابراین بهترین راه برای درمان آن کمک پزشکی مصنوعی است.
وی ادامه داد: متاپنوموویروس انسانی (HMPV) از طریق ترشحات ناشی از سرفه و عطسه، تماس نزدیک شخصی مانند لمس، تکان دادن دست و تماس تنفسی و تماس با اشیا یا سطوح آلوده به ویروس و به دنبال آن دهان، بینی و چشم ها منتقل می شود. منتقل شده است.
معاون فنی مرکز بهداشت خراسان رضوی تصریح کرد: این گروه از بیماران هنگام سرفه و عطسه دهان و بینی خود را بپوشانند و تا رفع این علائم از ماسک استفاده کنند و علاوه بر آن مواردی مانند پرهیز از ظروف غذاخوری و خوردن غذا را رعایت کنند با دیگران به اشتراک بگذارید، از نزدیک شدن به دیگران و بوسیدن دیگران بپرهیزید، اگر بیمار هستید در خانه بمانید و مراقب باشید به گروه های آسیب پذیر نزدیک نشوید.
وی تصریح کرد: همچنین برای جلوگیری از شیوع این ویروس، تمیز کردن سطح آلوده محیط مانند دستگیره در و اسباب بازی های معمولی و تهویه مناسب در محیط بسته تاکید می شود.
جعفری نژاد اظهار داشت: بیماران با علائم بیماری ویروسی H.M. او باید به شستن مرتب و صحیح دست ها با صابون ادامه دهد.
H.M. پ. این یک ویروس تنفسی است که اولین بار در سال 2001 شناسایی شد. این ویروس معمولاً دستگاه تنفسی فوقانی و تحتانی را هدف قرار می دهد و می تواند علائمی از ناراحتی خفیف آنفولانزا تا عوارض جدی مانند ذات الریه ایجاد کند. افراد آسیب پذیر مانند کودکان خردسال، افراد مسن و افراد با سیستم ایمنی ضعیف در معرض خطر هستند.
علائم ویروس HM P. مشابه علائم سرماخوردگی و آنفولانزا است و به طرز چشمگیری شبیه کووید-19 است. تب، سرفه، احتقان بینی، تنگی نفس، انتقال از طریق قطرات تنفسی و سطوح آلوده از موارد شایع این بیماری هاست.
منبع: یستا
مطالب مرتبط
بعد از زمستان، تابستان هم میرسد!
تصادف شدید میثم ابراهیمی پس از کنسرتش در اصفهان + جزئیات و عکس
نتیجه بازی فرشآرای مشهد و کلینیک ایرانیان قم در لیگ برتر فوتسال (۲۰ دی ۱۴۰۳) | زور قعرنشینان بهم نرسید