معاون رئیس جمهوری خراسان رضوی در امور بهبود تولیدات دامی گفت: خراسان رضوی با تولید 65 هزار تن گوشت قرمز از کشتارگاه های دام سبک و سنگین در جایگاه نخست تولید گوشت قرمز در کشور قرار دارد. در 9 ماه گذشته از 1403.
مجید جعفری در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز وی افزود: این میزان تولید گوشت قرمز در منطقه نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 62 هزار و 249 تن ثبت شده بود افزایش داشته است.
رضوی معاون بهبود فرآورده های دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان این منطقه را رتبه سوم تولید شیر در کشور دانست و افزود: در 9 ماهه امسال 800 هزار تن شیر در منطقه تولید شد.
جعفری گفت: میزان تولید شیر در مدت مشابه سال گذشته 825 هزار تن بوده است.
این مسئول تصریح کرد: علاوه بر تامین نیاز مردم منطقه به شیر، بخشی از تولید روزانه شیر منطقه به بنگاه های تولید شیر و قسمت کمی نیز برای فرآوری به سایر مناطق ارسال می شود.
مطالب مرتبط
آخرین جزئیات از جلسه کمیته مزد برای محاسبه دستمزد ۱۴۰۴ کارگران اعلام شد
آیا لوکیشن فیلم جدید اصغر فرهادی به دلیل آتشسوزیهای لس آنجلس تغییر کرد؟
لیست خرید مشکوک موسیمانه| غلامی بازی نکرده، ثابت ایمانی سقوط کرده!