مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

حضور فیلم‌سازان مشهدی در جشنواره فیلم کوتاه فجر | فرصتی برای دیده‌شدن

تبلیغات بنری

برای اطلاع رسانی شهرآرانیوز، در میان اسامی آثار موجود در بخش داستانی کوتاه چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، نام دو فیلم کوتاه از مشهد به نام های «پیام» ساخته سعید ملتجی کارگردان و «تفنگ چخوف» ساخته سید عباس حسینی با فیلم های مختلف خوب وجود دارد محتوای داستانی و عمیق

این آثار نشان دهنده توانایی و خلاقیت فیلمسازان مشهدی در فیلم کوتاه است. جریانی که با همه سختی ها توانست جایگاه خود را در سال های اخیر در سینمای ایران تثبیت کند. فیلم کوتاه «تفنگ چخوف» به ویژه با مفاهیم فلسفی خود در مورد جایگزینی واقعیت توسط رسانه مورد توجه منتقدان قرار گرفته است. گفتگوی ما با سید عباس حسینی کارگردان این فیلم را در زیر می خوانید و جشنواره فجر را از نگاه او می شناسید.

سید عباس حسینی درباره محتوای فیلمش اینگونه توضیح می دهد: فیلم درباره کودکی است که در شهری ویران زندگی می کند و علیرغم کاستی هایی که دارد سعی می کند پدرش را نجات دهد. موضوع اصلی فیلم به مفهومی فلسفی می پردازد. چگونه رسانه ها می توانند واقعیتی جایگزین ایجاد کنند که به تدریج جایگزین واقعیت روزمره یک فرد شود و او آن را حقیقت زندگی خود بداند.

جشنواره فجر و تاثیر آن در اکران فیلم کوتاه

وی با اشاره به اهمیت جشنواره فجر در ارتقای سطح فیلم کوتاه می گوید: جشنواره «فجر» به عنوان بزرگترین رویداد سینمایی کشور امسال بیش از سال های گذشته به فیلم کوتاه توجه داشته است و این توجه. می تواند استعدادهای جدیدی را به ارمغان بیاورد. اولین حضورم در این جشنواره قطعا به من کمک می کند تا فیلم های آینده ام را روان تر کنم.

این فیلمساز درباره آینده حرفه ای خود می گوید: برنامه ای برای ساخت یک فیلم بلند دارم اما شاید تا سه تا چهار سال آینده محقق شود. وقتی تجربه بیشتری دارم

فیلم کوتاه، بستری برای ورود به سینمای حرفه ای یا هنر مستقل؟

حسینی درباره نقش فیلم کوتاه در سینمای ایران توضیح می دهد: فیلم کوتاه نباید تنها بستری برای ورود به فیلم های بلند باشد. این نگاه خطرناک منجر به تولید فیلم‌های کوتاهی شده که فاقد زیبایی‌شناسی مستقل بوده و تنها به‌عنوان رزومه برای کارگردانان عمل می‌کنند. در حالی که بسیاری از فیلمسازان موفق، فیلم کوتاه را به عنوان یک هنر مستقل می بینند و از آن استفاده می کنند.

راه حلی برای استقلال فیلم کوتاه

وی در خصوص راهکارهای حفظ استقلال فیلم کوتاه می گوید: برای ایجاد تعادل بین نگاه مستقل و ورود به فیلم های هنری، فیلم کوتاه باید استقلال اقتصادی داشته باشد. اگر کمک مالی یک فیلم کوتاه بتواند نتیجه آن را تضمین کند، این ژانر سینما روی پای خود می ایستد. جشنواره هایی مثل فجر با نمایش فیلم های کوتاه توجه زیادی را به این آثار جلب می کند و از آنجایی که توجه پول هم می آورد، این راه می تواند به استقلال فیلم کوتاه کمک کند.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری shahraranews