در این مقاله سعی شده است به تمامی سوالات مربوط به نرده برقی چیست پاسخ جامع داده شود. حصار برقی مانعی است که از شوک الکتریکی برای جلوگیری از عبور افراد یا حیوانات از مرز استفاده می کند. از جانب حصار برقی برای حفاظت از پارک ها، ویلاها، مجتمع های مسکونی، کارخانه ها، باغ وحش ها، سافاری ها و همچنین مزارع کشاورزی استفاده می شود.
حصار برقی کشنده است یا خیر؟
اگرچه ایده برق گرفتگی توسط حصار الکتریکی ترسناک به نظر می رسد، به خاطر داشته باشید که این یک تجربه شوک الکتریکی کشنده یا شوک الکتریکی نیست. ولتاژی که از طریق فنس ضربه ای به فرد درگیر منتقل می شود اساساً به گونه ای است که شوک بسیار دردناکی از طریق سیستم فنس برقی به فرد درگیر وارد می شود.
آیا حصار برقی به مجوز خاصی نیاز دارد؟
همانطور که گفته شد نرده برقی برای محافظت از احتمال و جلوگیری از سرقت نصب و راه اندازی می شود و خطر جدی برای شخص مورد اختلاف نخواهد داشت. سیستم فنس برقی با فرمولاسیون طبی طراحی شده و شوک از سطح پوست عبور نمی کند و وارد عضلات داخلی نمی شود. همچنین اسپارا فنس یکی از برندهای ایمن حصار بویا دارای بیش از 18 سال تجربه عملی با بیش از 400 پروژه اجرا شده فعال در وزارتخانه های نفت و نیرو و سایر سازمان ها می باشد. این شرکت کلیه استانداردها و مجوزهای بین المللی مورد نیاز در داخل ایران را اخذ نموده است و نیازی به اخذ مجوز جداگانه نمی باشد.
کاربرد حصار برقی
1. برای حفاظت از باغ و ویلا
2. برای کارگاه ها و انبارهای کوچک
3. برای کارخانه ها و تاسیسات
4. ویژه حیات وحش و مزارع دام
منبع تغذیه حصار برقی چیست؟
از آنجایی که حصار برقی باعث انتقال برق گرفتگی می شود، برای بهره مندی از توان مصرفی و انرژی مورد نیاز آنالایزر، باید به یک منبع برق که می تواند برق شهری یا پنل خورشیدی باشد متصل شود.
نرده برقی چه مزایا و معایبی دارد؟
مزایای حصار ضربه ای
برخی از مزایای نصب حصار حصار این است که برای شروع، یک عامل بازدارنده امنیتی عالی در برابر سرقت، خرابکاری و تجاوز است. همچنین به دلیل ساخت متریال سبک، ساخت و نگهداری آن بسیار آسان است. یکی دیگر از مزایای بزرگ نرده های برقی این است که چندین سال عمر می کنند و نیاز به مراقبت و نگهداری خاصی ندارند
حصار برقی مانع از دسترسی مزاحمان احتمالی به ملک شما می شود و به عنوان یک مانع فیزیکی و ترسناک در راه آنها عمل می کند.
اگر شخصی با وجود برق گرفتگی بخواهد از حصار برقی عبور کند، گزینه های امنیتی بالا مانند آلارم محیطی (آژیر، مانیتور و پیامک تا 8 شماره) فعال می شود و به مالک اطلاع داده می شود و حضور متجاوز شناسایی می شود.
سیم های نرده برقی از کربن گالوانیزه گرم و پایه های نرده برقی نیز گالوانیزه گرم می باشد. به این معنی که سیستم فنس برقی در شرایط آب و هوایی مختلف از جمله خشک، متوسط، گرم و سرد قابل نصب بوده و در زمان بارندگی و طوفان هیچ گونه نقصی در سیستم ایجاد نمی شود.
عموم مردم تصور می کنند که قیمت نرده برقی بسیار بالاتر از سایر وسایل حفاظی است، در صورتی که این تفکر اشتباه بوده و به دلیل گرانی آهن، نرده برقی نسبت به سایر موارد به صرفه تر است.
معایب حصار ضربه ای
یکی از معایب عمده نصب حصار برقی این است که باید به طور مداوم گیاهان اطراف را بررسی کنید. اگر درختان و چمن ها به درستی کوتاه نشده باشند، می تواند باعث هشدار کاذب شود.
از آنجایی که نرده برقی با برق شهری یا پنل های خورشیدی تامین می شود، در صورت قطع برق به هر نحوی، کل سیستم از کار می افتد. البته شایان ذکر است که حصار برقی اسپارا مجهز به باتری پشتیبان است که 10 ساعت دوام می آورد. در صورت قطعی برق، سیستم به کار خود ادامه می دهد و قطعی برق از طریق پیامک به مالکان اطلاع داده می شود.
parseek به نقل از یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)