مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

تماس مواد شیمیایی با سطح چشم چه بلایی سر چشم می آورد

تبلیغات بنری



کد خبر:
475905

//

24 سپتامبر 1403
//

12:45:51


یکی از اعضای هیئت علمی و متخصص چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تماس مواد شیمیایی (اسیدی یا قلیایی) با سطح چشم می تواند باعث تخریب بافت و سلول های بنیادی چشم شود.

تماس مواد شیمیایی با سطح چشم چه ضرری برای چشم دارد؟




به گزارش فرتاک نیوز.

دکتر شریفی فلوشیپ استرابیسم و ​​اکولوپلاستی با اشاره به آسیب های چشمی، انواع تروما (ترومای نافذ و غیر نافذ) و آسیب شیمیایی (اسیدی و قلیایی) وی افزود: آسیب ناشی از مواد شیمیایی به ویژه مواد قلیایی بسیار خطرناک است و ممکن است بیمار پس از این آسیب ها نیاز به عمل جراحی داشته باشد و عوارض آن آرام آرام تا پایان عمر او را تحت تاثیر قرار دهد.

وی به اثرات دائمی مواد شیمیایی بر بافت چشم اشاره کرد و افزود: مواد شیمیایی; هم مواد اسیدی و هم مواد قلیایی معمولاً بافت چشم را پس از تماس با آن از بین می برند و در نتیجه این آسیب سلول های بنیادی چشم نیز از بین می روند و باعث می شوند که فرد دچار خشکی چشم و تا حدودی کدر شود. زندگی و سایر مشکلات چشمی

در عین حال، چشم‌پزشک بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) تأیید کرد: موارد آسیب‌های چشمی ناشی از مواد شیمیایی کمتر از ضربه‌های چشمی است، اما با توجه به عوارض عمیقی که ایجاد می‌کنند، باید به آنها توجه شود. روش های پیشگیرانه امتیاز

دکتر شریفی در پاسخ به این سوال که در مواجهه با افرادی که در اثر مواد شیمیایی دچار آسیب چشمی می شوند چه اقداماتی باید انجام شود؟ وی گفت: در چنین مواردی اولین قدم شستن فوری چشم مصدوم با آب یا هر شوینده غیر اسیدی و غیر قلیایی است، زیرا وقتی ماده شیمیایی سطح چشم را بپوشاند PH چشم کاهش می یابد. تغییرات سطحی و می تواند باعث نکروز شود. از آنجایی که ممکن است ماده شیمیایی مایع نباشد و دارای ذرات جامد باشد که به مرور زمان موادی را به چشم فرد ترشح می کند، شستشو با دقت بیشتری انجام می شود و در صورت نیاز به درمان دیگری توسط پزشک انجام می شود. .


برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.


آیا این خبر مفید بود؟



کد خبر:
475905

//

24 سپتامبر 1403
//

12:45:51


تبلیغات بنری

parseek به نقل از یستا