وی با تاکید بر دشواری های تولید فیلم های معصوم علیهم السلام گفت: تجربه ثابت کرده است که می توان مانند مرحوم مصطفی عقاد که فیلم پیام را بدون نمایش چهره افراد بی گناه کارگردانی کرد. القای حس بردباری حضور این بزرگواران در بین مخاطبان و تاثیرگذاری بر آنها البته مرهون هنر کارگردانی است. فیلم محمد (ص) مجیدی مجیدی نمونه دیگری از فیلم های موفق در این عرصه است.
این پژوهشگر تاریخ اسلام با اشاره به کاهش تولید فیلم درباره امام حسین (ع) افزود: فاصله فیلم سفیر تا روز حادثه زیاد نبود و عشقی که نشان می دهد فضای فرهنگی و هنری کشور رغبتی به ساختن این اقدامات پیدا نکرده و این تمایل فروکش کرده است. حتی صداوسیما که در دهه شصت و هفتاد به مناسبت محرم الحرام فیلم ها و سریال های خوبی داشت، به استثنای الفاخر و سریال های خاصی مثل امام علی (علیه السلام)، ولایت عشق و مختارنما. در این زمینه کوتاهی می کند.
رجبی دیوانی گفت: اگر فیلم ها به درستی تولید شود و مفاهیم دینی به خوبی از طریق این آثار به مردم منتقل شود از صدها کتاب و خطبه تاثیرگذارتر خواهد بود.
وی در خصوص منابع تاریخی در مورد حرکت کاروان اسرای کربلا از کوفه به شام، گفت: منابع تاریخی در این زمینه کم و اندک است و حتی برخی موارد را نمی توان با هم خواند و دقیقا نمی توان گفت کدام مسیر است. این بزرگان از کوفه به شام رفتند. روایات بیانگر سه روش مختلف در این زمینه است.
این پژوهشگر تاریخ اسلام گفت: من با توجه به تجربیات خود به منابع معتبر مراجعه و به عنوان سند درج می کنم. به عنوان مثال ضرب المثل معروفی وجود دارد اما سند صحیحی وجود ندارد که تعداد اسیران این کاروان را 84 زن و کودک می داند و وقتی به منابع اصلی و موثق برگردیم و اسامی افراد حاضر در این کاروان را جمع آوری کنیم. ، آنها بیش از 20 نفر هستند. انسان نشدند. آقای یاری در فیلم شور آچاجی هم این موضوع را رعایت کرده و از روایتی اصیل استفاده کرده است.
فیلم شور عاشقی از 22 تیرماه گذشته از رادیو بهمن سبز در سینماهای کشور اکران شده است و تاکنون توانسته بیش از 37 هزار بیننده را جذب کند و فروش 1.3 میلیارد تومانی را به دست آورد.
در خلاصه داستان فیلم شور عشاقی آمده است: سلما باید صدای قافله اسرای کربلا باشد تا جای حق و دروغ در تاریخ عوض نشود. او باید قبل از شمر و مامورانش وارد خانه های جلوی موکب شود و اجازه ندهد ماموران با گفتن حقیقت مردم را فریب دهند. در حالی که تصمیم او برای همراهی با این کاروان از کوفه تا شام، انتقام خون پدرش است که او را به قتل رساند.
شهره موسوی، پیام احمدی نیا، مهدی زمین پرداز، سیامک صفری، نادر فلاح و علیرضا استادی از جمله بازیگران این فیلم هستند. «شور عشق» به کارگردانی و تهیه کنندگی داریوش یاری محصول مشترک بنیاد سینمایی فارابی، بنیاد شهید و عمر ایثارگران است که برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم گفتگوی ادیان چهل و دومین فیلم فجر شد. جشنواره.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
گلبانگ محراب تا بانگ مضراب | یادی از مرحوم جواد بدیعزاده، موسیقیدان و آهنگساز خوشنام ایرانی
هیاهوی کاندیدای بدون برنامه در رسانهها| یک مشت اظهارات عوام پسندانه!
در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش