
به گزارش یستا; آقای جواد حسینی با بیان راهبرد رفاه اجتماعی در این حوزه با رویکرد جامعه محور، محله محور، خانواده محور، دانش بنیان، مشارکتی و آزمایشی گفت: به طور کلی برای حمایت از کودکان کار باید سه مورد وجود داشته باشد. مراحل شامل: «پیسارهسپاری»، «رهسپاری» و «پسرهسپاری» است و برای این منظور باید از سه ایستگاه شناسایی، معاینه و توانمندسازی عبور کنیم.
وی افزود: در مراقبت های اجتماعی باید از تئوری اهدا بر اساس نظریه کمیابی فراتر رفته و به نظریه دارایی برسیم زیرا همه افراد دارای قابلیت هایی هستند که می توان از آن برای توانمندسازی این کودکان استفاده کرد چرا که بدون در نظر گرفتن توانمندسازی نمی توان به آن دست یافت. دسترسی حساب به دارایی ها
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه مهارت آموزی در دوره پچاره صابری بسیار حائز اهمیت است، گفت: مددجویان بر اساس استعداد، علاقه و استعداد محل سکونت خود باید در دوره پچاره صابری یک مهارت را بیاموزند.
حسینی به اجرای طرح مهارت آموزی برای گروه سنی 14 تا 18 سال اشاره کرد و تصریح کرد: از این پس نباید شاهد رها شدن یک نوجوان 18 ساله بدون مهارت عملی باشد که بستگی به استعداد، مکان او دارد. محل سکونت و مهارت ها علاقه در طول سفر باید اقدامات مناسب انجام شود.
وی ادامه داد: باید آموزش هایی به این کودکان داده شود تا مهارت ها را بیاموزند. در حال حاضر تعداد کودکان کار در استان تهران کم است و در حال حاضر بهزیستی استان تهران نیز به مردم اعلام کرده است که در صورت مشاهده کار کودکان حتما به بهزیستی گزارش دهند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: توانمندسازی و آموزش های مهارتی باید برای کودکان انجام شود. در حال حاضر با سازمان فنی و حرفه ای وارد رایزنی شده ایم تا این بچه ها مهارت کسب کنند. پس از این مرحله نیز برای آنها فرصت شغلی ایجاد می کنیم.
الحسینی در خصوص کودکان کار گفت: با اقدامات انجام شده تعداد آنها کاهش چشمگیری داشته است. الباززیتی کودکان را از طریق 650 مرکز نیمه خانوادگی سازماندهی و توانمند می کند و به آنها مهارت می آموزد.
منبع: خبرگزاری ایسنا
مطالب مرتبط
شیخ نعیم قاسم: دشمن نمیتواند ما را از معادله خارج کند
پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | روز عرضه یا تقاضا؟
درخشش فیلمسازان مشهدی در جشنواره فیلم ۱۰۰