مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

تردد و اسکان اتباع در کدام استان‌ها ممنوع است؟

تبلیغات بنری

به گزارش یستانادر یار احمدی با اشاره به اینکه بر اساس «آیین نامه تعیین مناطق ممنوعه تردد، اقامت و اشتغال اتباع بیگانه در مرزهای کشور» و اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مناطق ممنوعه مناطقی است که محل سکونت، تردد و به کارگیری اتباع خارجی برای اتباع خارجی در آنجا ممنوع است و گفت: برخی از استان هایی که اتباع در آن ممنوع هستند ورود اتباع خارجی غیرقانونی است و اتباع را به صورت غیرقانونی به کار می گیرد.

مشاور وزیر کشور در گفت و گو با رسانه ها تایید کرد: گردشگران، سرمایه گذاران، صاحبان اقامتگاه های شخصی و رانندگان ترانزیتی که دارای روادید و مجوزهای لازم هستند از شمول این مصوبات مستثنی هستند.

وی ادامه داد: به طور کلی بر اساس این قانون استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، چهارمحال، بختیاری، کهکیلویه و بویراحمد، خراسان شمالی، گیلان، مازندران، سیستان، بلوچستان، هرمزگان و به طور کلی همدان تردد و اسکان اتباع خارجی ممنوع است و برخی از مناطق سایر استان ها مناطق ممنوعه محسوب می شوند. همچنین بسته به شرایط.

یار احمدی همچنین به سفر اخیر خود به استان مازندران و شهرستان ساری اشاره کرد و با اشاره به اینکه اتباع خارجی به ویژه افغانستانی ها با وجود ممنوعیت در این شهر مشغول به کار هستند، گفت: به کارگیری و اقامت اتباع خارجی به ویژه افغان ها حتی برای مدت کوتاه – مدت زمان نیز در مازندران ممنوع است و شهروندان نمی توانند این کشور تنها از شمال کشور با ویزای توریستی به این منطقه سفر کنند.

مشاور وزیر کشور اضافه کرد: با توجه به اینکه مازندران برای برخی از اتباع به ویژه اتباع افغانستانی منطقه ممنوعه محسوب می شود، اگرچه این اتباع می توانند به صورت قانونی در برخی استان ها حضور داشته باشند، اما قانونا نمی توانند برای پرداخت حقوق در مازندران بمانند.

وی با اشاره به اینکه اتباع افغانستان تنها با اخذ ویزای توریستی می توانند به مازندران سفر کنند، گفت: هرگونه کار برای اتباع افغانستانی ممنوع است و حتی برای اتباع افغانستانی در مازندران اقامت کوتاه مدت صادر نمی کنیم.

مشاور وزیر کشور به مصوبات شورای امنیت ملی در این زمینه اشاره کرد و اظهار داشت: استان های مختلف به استان های ممنوعه و استان های مجاز برای حضور اتباع افغانستانی تقسیم شدند و مازندران در زمره ممنوعه ها قرار گرفت. استان ها

یار احمدی خاطرنشان کرد: سالانه تعداد زیادی از اتباع افغانستانی با استفاده از ویزای توریستی به مازندران سفر می کنند و متأسفانه توسط کارفرمایان به کار گرفته می شوند که ممکن است خطرات امنیتی ایجاد کند. بنابراین، کارفرمایان نباید فردی را استخدام کنند که هویت او هنوز برای ما مشخص نیست.

رئیس مرکز امور اتباع و اتباع خارجی وزارت کشور تصریح کرد: از همه کارفرمایان و صاحبان مناطق گردشگری تقاضا دارم با همه نهادها و نهادهای امنیتی و دفاتر همه شهروندان در استانداری ها همکاری لازم را داشته باشند تا مشکلی پیش نیاید. در این شماره

وی با اشاره به پذیرش اتباع افغانستانی در ایران در زمان جنگ داخلی در کشور افزود: نمی توان نسبت به تحولات در حال وقوع در افغانستان بی تفاوت بود و در یک شرایط عده ای را به عنوان پناهنده پذیرفتیم که این یک تعریف قانونی است. قربانیان جنگی که به آنها تسهیلات دادیم. اما امروز اعلام می‌کنیم که دیگر ظرفیت نداریم و زیرساخت‌های ما نمی‌توانند بیش از این را در خود جای دهند.

یار احمدی همچنین درباره اقدامات وزارت کشور برای جلوگیری از ورود غیرقانونی اتباع افغانستانی به کشور گفت: دیوار کشی در مرزها برای جلوگیری از حضور گسترده اتباع در داخل کشور آغاز شده و با استفاده از مصوبات جدید قانونی و قانونی فعالیت های قانونی در حال انجام است. کمک های قوه قضاییه

مشاور وزیر کشور تصریح کرد: در تمام ایستگاه هایی که در تمام استانداری ها و مناطق مرزی داریم، آزمایشات بیومتریک اعم از اثر انگشت و عنبیه روی هر فردی که شناسایی و دستگیر می شود ثبت می شود و نمی توانیم فرد دستگیر شده را شناسایی کنیم. . اما از همه مردم نیز می خواهیم در این زمینه کمک کنند.

منبع: الخبر آنلاین

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری shahraranews