وی متولد سال 1340 بوده و در سوابق خود در جهاد سازندگی، مشارکت در اجرا و مدیریت پروژه های نیروگاه کرخه و کارون 3، مدیریت اجرایی شرکت توسعه منابع آب و انرژی ایران و معاونت فعالیت داشته است. وزیر نیرو در امور برق. و امور انرژی، رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر، استاد دانشگاه و مدیرعامل، مدیرعامل گروه مپنا، مدیرعامل شرکت ایران خودرو و وزیر صنعت، معدن و تجارت در دولت سیزدهم.
علی آبادی دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد مکانیک با گرایش تبدیل انرژی از دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه تهران و مدرک دکتری مهندسی مکانیک از دانشگاه خواجه ناصرالدین طوسی با گرایش کنترل است مدرس دروس مختلف مهندسی مکانیک و موضوعات مرتبط با موتورهای احتراق داخلی (توربین های گازی) در دانشگاه های دولتی مختلف.
العبادی در برنامه خود بر لزوم توجه به اقتصاد آب و برق، رسیدگی به نارضایتی ها و اولویت دادن به صنعت برق توسط صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری تاکید کرد.
العبادی در ارائه برنامه خود در شورای اسلامی گفت: انباشته شدن تعهدات وزارت نیرو باعث از بین رفتن جذابیت سرمایه گذاری در این حوزه برای بخش خصوصی و کسری بودجه و عدم تحقق الزامات آن شده است. بودجه های عمرانی نقش دولت را در توسعه صنعت آب و برق محدود کرده است، بنابراین توجه به اقتصاد آب و برق و رفع عدم تعادل البته زمان بر است. این عدم تعادل مستلزم برنامه ریزی دقیق و سرمایه گذاری قابل توجه در افزایش تولید، تعمیر شبکه ها و مدیریت مصرف است.
وی افزود: ذکر این نکته ضروری است که هنوز نتوانسته ایم گفت و گوی قابل فهم و قابل اعتمادی با خانواده های عزیز برای تبیین نقش آنها در مصرف بهتر ایجاد کنیم، اما نمایندگان محترم در توانمندی های صنعتی خود متحد هستند. من به شما اطمینان می دهم که در صورت تامین منابع مالی و با در نظر گرفتن پیشرفت هایی که کشور شاهد آن هستیم، به خصوص در حوزه فنی با مشکلی مواجه نخواهیم شد.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد
افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیمسکه یک میلیون تومان گران شد!