مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

تاثیر مکمل‌های غذایی در پیشگیری از تب دنگی

تبلیغات بنری

به گزارش سایت جهان نیوز به نقل از برنا، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف مکمل های غذایی را در پیشگیری یا بهبود علائم تب دنگی بی تاثیر دانست و نسبت به تبلیغات گمراه کننده در فضای مجازی هشدار داد. . وی بر کسب اطلاعات موثق از کانال سلامت تاکید کرد.

احمد اسماعیل زاده در خصوص تبلیغات منتشر شده در فضای مجازی در خصوص فروش ویتامین ها و مکمل های غذایی برای پیشگیری از تب دنگی اظهار داشت: هیچ مدرک علمی قوی مبنی بر نقش مکمل های غذایی در پیشگیری و کنترل علائم تب دنگی ارائه نشده است فاقد هرگونه مرجع علمی و مورد تایید وزارت بهداشت نمی باشد. بنابراین، اعضای جامعه نباید خودسرانه شروع به مصرف مکمل های غذایی کنند.

وی افزود: استفاده از مکمل های غذایی برای افرادی که از کمبود برخی مواد مغذی رنج می برند حتما باید زیر نظر پزشک یا کارشناس تغذیه انجام شود و استفاده زیاد از برخی از این مکمل ها می تواند به سلامت انسان آسیب برساند.

وی تاکید کرد: شهروندان عزیز برای پیشگیری از تب دنگی باید به توصیه های متخصصان و کارشناسان وزارت بهداشت توجه داشته باشند، اطلاعات صحیح را از کانال وزارت بهداشت دریافت کنند و از اطلاعات نادرست و گمراه کننده در فضاهای مجازی که در اکثر موارد برای برخی افراد منافع مادی دارد، اما به آن توجهی نمی شود.

اسماعیل زاده خاطرنشان کرد: شهروندان فریب تبلیغات الکترونیکی مکمل های غذایی و نقش آن ها در پیشگیری یا درمان علائم تب دنگی را از سوی برخی سودجویان، مستند علمی دانسته و برخی از آگهی هایی که در این خصوص منتشر می شود را تشریح کرد موضوع به عنوان بی اساس

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: اخیراً تبلیغاتی مبنی بر استفاده از روغن های مختلف مانند روغن نعناع، ​​روغن میخک، روغن درخت چای یا اکالیپتوس برای دفع پشه آئدس روی پوست منتشر شده است. منتشر شده در فضای مجازی، در این تبلیغات ادعا شده است که به این ترتیب فرد از گزش پشه در امان است. در حالی که در هیچ منبع علمی مستندی مبنی بر اثربخشی این روغن ها وجود ندارد، شهروندان در این زمینه نیز باید مراقب باشند فریب عطاری ها و افرادی که تحصیلات آکادمیک در طب سنتی ندارند را نخورند.

اسماعیل زاده خاطرنشان کرد: استفاده از هر عاملی برای حفظ سلامت انسان مستلزم مستندات علمی است و بدون مستندات علمی نمی توان دارو یا ماده ای را برای سلامت تجویز کرد.

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا