مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

تابستان، فصل شکموها یا کابوس مسمومیت؟

تبلیغات بنری



کد خبر:
468217

//

2 اوت 1403
//

21:45:45


متخصص اطفال بیمارستان امام خمینی(ره) درگیز با تایید شیوع بسیاری از عفونت های روده ای در فصل گرما، بر رعایت بهداشت فردی برای پیشگیری از عفونت های روده ای که بار مراجعه به مراکز درمانی را افزایش می دهد، تاکید کرد.

فصل تابستان معده یا کابوس مسمومیت؟




به گزارش فرتاک نیوز.

دکتر سامیه کیوانلو اظهار داشت: این روزها بسیاری از… عفونت های روده ایاسهال و اسهال خونی در کودکان و سالمندان به عنوان گروهی در معرض خطر بیشتر دیده می شود که با رعایت بهداشت فردی از جمله شستن مرتب دست ها، شستن و ضدعفونی کردن سبزیجات و میوه ها قبل از مصرف و عدم استفاده از آب حوض و چشمه (حتی با آب پاک). . ظاهر) و نخوردن غذاهای ناسالم قابل پیشگیری است.

این فوق تخصص اطفال با اشاره به اینکه این بیماری با وجود ساده انگاری یکی از عوامل اصلی مرگ و میر کودکان است، افزود: اگر کودک بیش از 10 بار در روز یا بیش از یک ساعت دچار بی حالی یا اسهال شود. یا کاهش حجم ادرار و عدم ریزش اشک و در صورت خشکی دهان، گودی چشم یا اسهال خونی، لازم است کودک به پزشک مراجعه کند.

دکتر کیانلو تاکید کرد: مهمترین اقدام مصرف شیر مادر است زیرا هیچ سرم، محلول و غذایی بهتر از شیر مادر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه با مطالعه و ارائه آموزش های لازم برای انتقال پیام های بهداشتی، سطح فرهنگ عمومی در بین مردم بالا رفته و میزان ابتلا به بیماری های روده ای کاهش می یابد، خاطرنشان کرد: در این راستا هر ساله با شروع فصل گرما کاهش می یابد با توجه به شیوع بیماری های روده ای و اسهال به ویژه در کودکان زیر 5 سال، جلسات انفرادی و گروهی به منظور ایجاد حساسیت و حساسیت ساکنین شهری و روستایی و همچنین نیاز تمامی مراکز بهداشتی درمانی به راهکارهای آماده برای «نمک‌های خوراکی آب‌رسانی» و قرص‌های جوشانده نمک ORS ارائه می‌شود و همچنین با توجه به نقش مهم رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی، مطالب و پیام‌های آموزشی مرتبط در فضای مجازی محلی و محلی منتشر می‌شود.

در پایان این متخصص اطفال توصیه کرد: اگر کودک مبتلا به اسهال است، برای جبران آب از دست رفته (علائم کم آبی شامل کاهش ادرار، تیرگی ادرار، خشکی پوست، تشنگی و سرگیجه)، مصرف مایعات را افزایش دهید و حساسیت دستگاه گوارش را افزایش دهید. در روزهای اول بیماری از غذاهایی مانند: لبنیات، برنج آب پز، سیب زمینی، نان تست، موز و سیب پخته استفاده کنید در این دوران از خوردن غذاهایی مانند: فست فود، کافئین، آب میوه های غیر طبیعی و نوشیدنی بدون الکل.


برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.


آیا این خبر مفید بود؟



کد خبر:
468217

//

2 اوت 1403
//

21:45:45


تبلیغات بنری

parseek به نقل از یستا