کد خبر:
465863
//
16 جولای 1403
//
21:45:21
دانشمندان روش های سنتی پخت غذا را در کشورهای مختلف جهان بررسی کرده اند و به نتایج جالبی رسیده اند.
بر اساس تحقیقات در مورد سرخ کردن غذا مواد سمی مختلفی در ترکیب غذاها آزاد می شود، از جمله سم نئو که در مواد غذایی در دمای بیش از 150 درجه سانتی گراد ایجاد می شود و عامل سرطان های دستگاه گوارش به ویژه سرطان روده بزرگ است.
همچنین کارشناسان در تحقیقات خود دریافتند که میزان ابتلا به بیماری های قلبی در کشورهایی که به طور سنتی از حرارت و روغن زیاد برای سرخ کردن غذا استفاده می کنند، از جمله اسکاتلند، بسیار زیاد است که یکی از دلایل مرگ افراد در این کشور است.
علاوه بر اسکاتلند، روغن با دمای بالا در کشورهای آسیای جنوب شرقی به مقدار زیادی برای سرخ کردن غذا استفاده می شود، در حالی که در چین که روش های بخارپز و پخت و پز به طور سنتی رایج است، مردم عمر طولانی تری دارند و از سلامتی بهتری برخوردار هستند.
این مطالعه توسط محققان دانشگاه ادینبورگ بر روی افراد از نژادهای مختلف انجام شده است و بر این اساس، کارشناسان به مردم هشدار میدهند که از مقدار کمتر روغن استفاده نکنند و هرگز از روغنی که برای سرخ کردن استفاده میشد استفاده مجدد نکنند، زیرا میتواند باعث ترشح مواد سمی و سمی شود. افزایش درصد کلسترول بد خون نتایج این تحقیق در مجله علوم تغذیه منتشر شد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
برچسب ها:
غذا
parseek به نقل از یستا
مطالب مرتبط
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد