مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟

تبلیغات بنری

به گزارش یستاکبد چرب بیماری شایعی است که در صورت عدم رسیدگی می تواند مشکلات بزرگی را برای مبتلایان به آن ایجاد کند، اما خوشبختانه درمان و بهبود وضعیت کبد چرب در مراحل اولیه با یک سری تغییرات در عادات امکان پذیر است. و پایبندی سبک زندگی سالم تری خواهد بود

کبد چرب یکی از بیماری های شایعی است که معمولاً ناشی از سبک زندگی اشتباه به ویژه رژیم غذایی ناسالم است. خوشبختانه در مواردی که بیماری هنوز به مرحله شدید نرسیده است، درمان کبد چرب با رعایت یک سری نکات امکان پذیر خواهد بود. در این گزارش قصد داریم با بررسی این نکات به تمامی راه های موثر برای بهبود سلامت کبد چرب اشاره کنیم. با ما همراه باشید.

غذاهایی که کبد چرب را درمان می کنند

بسیاری از ترکیبات موجود در غذا وارد کبد شده و در آنجا متابولیزه می شوند. در بیماری کبد چرب در مردان و زنان، چربی با سلول های اصلی کبد جایگزین می شود که در نهایت منجر به کاهش عملکرد کبد می شود. بنابراین بیمار باید با احتیاط فراوان از بسیاری از غذاها یا ترکیبات دارویی استفاده کند. اما برخی از مواد غذایی وجود دارند که به ویژه برای افراد مبتلا به کبد چرب مفید هستند:

چای سبزاین نوع چای منبع غنی از آنتی اکسیدان ها محسوب می شود. چای سبز گزینه مناسبی برای کاهش سطح چربی خون در بیماران مبتلا به اختلالات متابولیک مانند کبد چرب در زنان است.

گردوهمانطور که قبلا ذکر شد، گردو منبع غنی از چربی های امگا 3 است که برای کبد چرب مفید است.

زردچوبه: این ادویه حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی زیادی است که به نام فلاونوئیدها شناخته می شوند. یکی از بهترین راه های استفاده از این ادویه، تهیه چای زردچوبه است. فلاونوئیدهای موجود در زردچوبه برای درمان کبد چرب و کاهش خطر ابتلا به این بیماری مفید است.

آووکادومقدار چربی های سالم و فیبر موجود در این گیاه قند خون و استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد و یک پیشنهاد غذایی مهم برای افراد مبتلا به دیابت و کبد چرب است. با این حال، آووکادو باید در افراد مبتلا به نارسایی کبد با احتیاط مصرف شود.

میوه ها و سبزیجاتپیروی از رژیم غذایی حاوی میوه ها و سبزیجات فراوان نقش مهمی در سلامت افرادی دارد که از بیماری های متابولیک مانند کبد چرب رنج می برند. کلم بروکلی به ویژه برای افراد مبتلا به کبد چرب توصیه می شود.

حبوبات، غلات کامل و آجیل: این مواد دارای خواصی هستند که می توانند به درمان کبد چرب کمک کنند.

کاهش وزن

علاوه بر تغذیه سالم، کبد چرب با کاهش وزن نیز درمان می شود. اگر چاق هستید یا اضافه وزن دارید، سعی کنید کالری مصرفی خود را محدود کنید. علاوه بر این، یک برنامه ورزشی را دنبال کنید که شامل ترکیبی از تمرینات هوازی و تمرینات با وزنه برای کاهش چربی و تناسب اندام است.

دیابت را کنترل کنید

اگر دیابت دارید، بیشتر در معرض خطر ابتلا به کبد چرب هستید و همچنین می تواند برای شما خطرناک تر باشد.

منبع: الخبر آنلاین

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری shahraranews