میوه خرما ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد. این میوه سطح تری گلیسیرید خون را بهبود می بخشد، اکسیداسیون کلسترول و تصلب شرایین را که یکی از عوامل مهم حملات قلبی و سکته است، کاهش می دهد.
خرما می تواند به عادی سازی عملکرد دستگاه گوارش کمک کند. این میوه منبع فیبر محلول و نامحلول است که باعث حرکات منظم روده می شود و از یبوست یا اسهال جلوگیری می کند. خرما سرشار از روی، ویتامین های گروه B، فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها و اسیدهای فنولیک است که به تقویت سیستم دفاعی بدن کمک می کند.
خوردن خرما در دوران بارداری می تواند به زایمان طبیعی کمک کند. مطالعات علمی وجود دارد که نشان می دهد خوردن خرما در هفته های آخر بارداری می تواند به کوتاه شدن زمان زایمان کمک کند.
خرما ممکن است به پیشگیری از بیماری های عصبی کمک کند. خرما سرشار از موادی است که حافظه و توانایی شناختی را بهبود می بخشد، مانند فلاونوئیدها و روی.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)