اسماعیل فراهانی در این خصوص گفت: معاون فنی و عملیات اورژانس استان تهران در این خصوص گفت: سامانه ارجاع اورژانس شماره 115 به گونه ای ساخته شده است که اجازه هیچ گونه تخلفی در زمینه انتقال بیماران را نمی دهد.
وی افزود: در عین حال و بر اساس ابلاغ سازمان اورژانس کشور به اورژانس استان تهران، نظارت، بازدید و ارزیابی عملکرد ناوگان آمبولانس بخش خصوصی که شامل 264 دستگاه آمبولانس در استان تهران است، بر عهده دارد. تهران که به اورژانس تهران اختصاص یافته است و 38 مرکز دارای مجوز برای ارائه خدمات هستند. مراکز خصوصی شامل مراکز خدمات آمبولانس خصوصی، مراکز درمانی، شرکت ها و سازمان هایی است که بر اساس وظایف و فعالیت های خود از آمبولانس استفاده می کنند.
فراهانی ادامه داد: همکاران ما در اورژانس استان تهران به صورت ادواری و منظم از این مراکز که خدمات آمبولانس خصوصی ارائه می دهند، بررسی و کاستی ها و مشکلات آنها شناسایی شد رشته مورد ارزیابی قرار گرفت و به دانشگاه های علوم پزشکی ارجاع شد.
وی گفت: پیش از این 30 دستگاه آمبولانس در تهران فعالیت می کردند که مجوز نداشتند و سلامت مردم را به خطر انداختند. اداره آمبولانس خصوصی و مدیریت اورژانس تهران با شناسایی این 30 دستگاه، پیگیری های لازم را از طریق مراجع قضایی انجام و دستگاه ها را از چرخه خدمات در شهر تهران خارج کرد.
معاون امور فنی و عملیات سازمان اورژانس استان تهران با اشاره به رصد تبلیغات آمبولانس های خصوصی در فضای مجازی گفت: 39 نفر از افرادی که خدمات آمبولانس خصوصی را در فضای مجازی تبلیغ می کردند نیز به نیروی انتظامی، پلیس عشایری فدرال و مردمی معرفی شدند. از سوی دادستانی و اقدامات قانونی لازم برای این افراد انجام خواهد شد.
فرحانی خاطرنشان کرد: با تخلفاتی که در حوزه آمبولانس های شخصی رخ دهد از جمله ارائه خدمات با آمبولانس های غیرمجاز و رعایت نکردن استانداردها برای پذیرش و انتقال بیماران و آوردن آنها به مراکز درمانی برخورد می شود.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
ویدئو | بخش هایی از گفتگوی جنجالی محمدحسین مهدویان با هوشنگ گلمکانی
نتیجه بازی سپهرصدرا و شهرداری ارومیه در لیگ برتر والیبال | سند شش دانگ قعر به نام سپهر صدرا
معاون دادستان خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاقها ناشی از بی حجابی و بی بند و باری است