اما در طول تاریخ جمهوری اسلامی ایران، هیچ دو رئیس جمهور پایان دوره چهار ساله خود را ندیده اند. اولی محمدعلی رجایی بود که منافقین نگذاشتند به مردم شریف ایران خدمت کند و کمتر از یک ماه از مراسم اعدام او نگذشته بود که در اردیبهشت 1403 در بمباران دفتر نخست وزیری بر اثر سقوط هلیکوپتر به شهادت رسید. ق ضمن خدمت به مردم شریف میهن.
به همین دلیل، انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم زودهنگام و پیش از پایان دوره سیزدهم برگزار شد. این انتخابات به دور دوم کشیده شد و بر اساس نتایج نهایی اعلام شده از سوی وزارت کشور، مسعود مدیشیان با کسب 16 میلیون و 384 هزار و 403 رأی از مجموع 30 میلیون و 530 هزار و 157 رأی ماخوذه در چهاردهمین دوره اعدام به عنوان نهمین رئیس جمهور اسلامی ایران انتخاب شد. جمهوری اسلامی ایران روز یکشنبه 7 مرداد 1403 با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار می شود که در این گزارش به بررسی برخی از این مطالبات پرداخته ایم.
تحقق آرمان های انقلاب؛ وظیفه حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی
از دیگر نکات ایشان میتوان به مبارزه در راه رسیدن به حاکمیت کامل قرآن، اجرای احکام شرعی، تلاش در رفع فقر و محرومیت، احسان به بندگان خدا، حسن خلق با مردم بهویژه ضعیفان و احترام اشاره کرد. به خاطر عظمت اسلام و استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی در روابط خارجی و تمایل به کار و عمل و تعهد به انجام کار و حفظ طهارت و تقوا و قدم زدن در صراط مستقیم و نادیده گرفتن مظاهر دنیا و استقامت در آن. ذکر الهی، توکل به قوه احادیث و دست کم گرفتن توان خود و همه توانای مادی از توصیه های معنوی رهبر معظم انقلاب، هاشمی رفسنجانی و نیز حفظ موضع قوی در برابر دشمنان، مخالفان و دشمنان بود. مخالفان و انتخاب همکاران و مدیران مجرب، مجموع خواسته های رهبر انقلاب در دو دوره اجرای حجت اسلام رفسنجانی بود.
التزام به قانون اساسی؛ توصیه به حجت الاسلام خاتمی
همچنین تلاش برای شناخت ملت، امید به آینده، قدردانی از ملت، دفاع از مظلوم و مظلوم و تلاش برای رفع فقر و بی عدالتی از دیگر مواردی بود که دولت و رئیس جمهور خاتمی باید به آن توجه می کردند: احساس قدرت و قدرت. مسئولیت پذیری، تلاش برای رفع نیازهای ملت به ویژه مستضعفان و اجرای قوانین، التزام به قانون اساسی، تلاش برای اجرای احکام الهی و حفظ ایمان مردم و شروع به کار دولت بدون وقفه و با جدیت تمام. توجه به مسائل اقتصادی و معیشتی و بالاتر از همه بحث اشتغال و توجه به فرهنگ عمومی کشور و حرکت در مسیر درست و خدمت به ملت بزرگ ایران و بهره گیری از آن. فرصتی زودگذر، تلاش برای ارتقای معرفت، معنویت و اخلاص در کار عملی، برشمردن ارزشهای والای دین و انقلاب از دیگر نکات مهمی بود که حضرت آیتالله خامنهای در مراسم اعدام خاتمی به آن اشاره کردند.
ثبات در یک خط مستقیم. مطالبه رهبر انقلاب از احمدی نژاد
توجه به مسئله عدالت، دفاع از حقوق سیاسی و اقتصادی ملت، حفظ احساس خدمت به مردم در هر شرایطی و پایبندی به تعهد و استواری در صراط مستقیم، انتظارات رهبر انقلاب از احمدی نژاد است. در مقابل مستکبران و مستکبران، با اتکال به خداوند متعال، بهره گیری از فرصت های زودگذر، در کار خود صداقت داشت و تمام توان خود را به کار گرفت و از ظرفیت های عظیم انسانی کشور برای رسیدن به اهداف عالیه ای که اعلام کرد، بهره برد.
توجه به توانمندی ها و پتانسیل های بزرگ کشور. توصیه به حجت الاسلام روحانی
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی از سال 1392 تا 1400 با رای مردم به عنوان هفتمین رئیس جمهور ایران انتخاب شد. حمایت از رئیس جمهور از حضرت حدیث، التزام رئیس جمهور به تقوا و تواضع در برابر خداوند متعال، بهره مندی از لطف الهی. توانمندیهای عظیم و تجربیات فراوان کشور، اقامه عدالت، حمایت از محرومان و مستضعفان، اجرای احکام اسلام حقیقی، تقویت وحدت و عزت ملی، توجه به توانمندیها و ظرفیتهای عظیم ملت و صراحت در احترام به ارزشها و مبانی. مطالبات رهبر انقلاب در دو دوره تحمیل حجت الاسلام والمسلمین اهتمام ویژه به موضوع اشتغال و تولید ناخالص داخلی، مطالبات معنوی بود.
رهبر انقلاب خطاب به شهید رئیسی: دولت مردم را در میدان عمل کنید
و اینک با تشکر از مردم عزیز و پس از انتخاب ایشان، عالم فرزانه، کوشا، مجرب و مردمی جناب حجت الاسلام جناب آقای سید ابراهیم رئیسی را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب می نمایم. از خداوند متعال توفیق و سربلندی ایشان را خواستارم و ایشان و همکارانشان را به چالش می کشم و یادآور می شوم که صدای ملت و اجرای من ادامه خواهد داشت تا مشی آنها در پیروی از صراط مستقیم اسلام و انقلاب استمرار داشته باشد انشاالله همینطور باشه راه شهید رئیسی راه مستقیم اسلام و انقلاب را تا پایان راه ادامه داد و حتی یک لحظه از این راه منحرف نشد. اما رهبر انقلاب در دوران انقلاب توصیه هایی به آیت الله رئیسی داشتند. مراسم اعدام
وی تاکید کرد: تکیه بر ارزش های اساسی انقلاب، مظهر وفاق ملی، مبارزه بی امان با فساد و فساد، کوتاه کردن زمان حل مشکلات اقتصادی، تحقق دولت مردمی در میدان و گفتگوی صادقانه با مردم. .
همچنین خاطرنشان کردند: مبارزه با فساد در قوه مجریه، حرکت سریع در تشکیل دولت جدید، غفلت نکردن از ارتباط با نخبگان، شناخت و استفاده از توانمندی های کشور و حرکت با برنامه آماده در پرونده اقتصادی و قوی تر و قدرتمندتر شدن. . هوشمندتر در زمینه تبلیغات و کارهای رسانه ای.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)