مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

اکسیژن رسانی قوی تر و سریع تری به مغز با مصرف این خوراکی محبوب

تبلیغات بنری



به گزارش فرتاک نیوز.

محققان بزرگسالان غیر سیگاری را که هیچ بیماری شناخته شده عروق مغزی، قلبی عروقی یا تنفسی نداشتند مورد مطالعه قرار دادند. آنها 18 شرکت کننده را در دو آزمایش جداگانه آزمایش کردند: یک گروه کاکائو غنی از فلاوانول و گروه دیگر کاکائو دریافت کردند کاکائو آنها غذاهای فرآوری شده با مقادیر بسیار کم فلاوانول مصرف می کردند.

حدود دو ساعت پس از مصرف کاکائو، شرکت کنندگان هوای حاوی 5 درصد دی اکسید کربن را استنشاق کردند که 10 برابر میزان استاندارد دی اکسید کربن موجود در هوا است. این روش یک روش استاندارد برای تعیین عملکرد عروق مغز است.

گابریل کراتون، سرپرست تیم تحقیقاتی دانشگاه ایلینوی آمریکا در این باره می‌گوید: «بدن معمولاً با افزایش جریان خون در مغز به این شرایط واکنش نشان می‌دهد که منجر به رسیدن اکسیژن بیشتر به مغز و دفع بیشتر دی اکسید کربن می‌شود. از مغز “

سپس محققان میزان اکسیژن قشر پیشانی مغز را با استفاده از روش طیف سنجی اندازه گیری کردند. این ناحیه از مغز نقش مهمی در برنامه ریزی، سازماندهی رفتار و تصمیم گیری ایفا می کند.

محققان دریافتند که اکثر شرکت‌کنندگان پس از مصرف فلاوانول‌های کاکائو، واکنش اکسیژن‌رسانی مغز قوی‌تر و سریع‌تری داشتند.

به گفته کراتون، “نرخ اکسیژن در گروه با فلاونول بالا سه برابر بیشتر از گروه کم فلاونول بود و پاسخ اکسیژن رسانی حدود یک دقیقه سریعتر بود.”

محققان همچنین خاطرنشان کردند که شرکت‌کنندگان در سخت‌ترین آزمایش‌ها عملکرد بهتری داشتند و گروهی که فلاوانول دریافت کردند 11 درصد سریع‌تر در حل مشکلات بودند.

محققان بر این باورند که فلاوانول ها در انجام کارهای شناختی بسیار مفید هستند.


برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.

تبلیغات بنری

parseek به نقل از یستا