مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

اکران فیلم کوتاه «دللول» و مستند «من محمدحسن را دوست دارم» بر روی پرده سینما هویزه

تبلیغات بنری

الهام اسماعیلی یستا سعید ولی زاده امشب در این مراسم گفت: این حضور پرشور مردم در این مراسم باعث می شود مسئولیت بیشتری بر دوش داشته باشم و برای آینده تلاش بیشتری کنم.

وی با تشکر ویژه از همکاری و همراهی کسانی که در تهیه و پخش فیلم کمک کردند، گفت: دوستانی که در شبکه های اجتماعی فعال بودند و برای ساخت فیلم «دالول» زحمت کشیدند و تشکر می کنم. به آنها من همه آنها را انجام می دهم

کارگردان فیلم «دالول» درباره روند کارگردانی این اثر گفت: این سناریو را خیلی دوست داشتم و از نوشتن داستان و ساخت فیلم لذت بردم. در این شرایط ساخت فیلم سخت بود اما با همکاری کارگردانان و دوستان فیلم بسیار خوبی تولید شد.

سعید ولی زاده با ابراز امیدواری از تداوم توسعه سینما در کشور گفت: امیدوارم تعداد کارگردانانی که سینما را می فهمند و حمایت می کنند بیشتر شود و بتوانیم سینمایی پویا و پررونق داشته باشیم. با این مدیران و حمایت های بیشتر می توانیم شهرهایی مانند مشهد را به قطب دوم سینمای کشور تبدیل کنیم.

فیلم مستند «من محمد حسن را دوست دارم» داستان زندگی یک نوجوان را در یکی از روستاهای لبنان روایت می کند.

سید محمد محمدی سرشت کارگردان فیلم مستند «من محمد حسن را دوست دارم» از عوامل سازنده این مستند که در شرایط سختی فیلمبرداری شده است، تشکر کرد.

وی به بمباران مکان های فیلمبرداری اشاره کرد و گفت: این مستند روایتگر زندگی صدها جوان مانند «محمد حسن» است که از حوادث جنگ لبنان متاثر شده اند.

فیلم دفاع مقدس باید به واقعیت نزدیک باشد تا بیشترین تاثیر را داشته باشد

ابتثام بغلانی بازیگر سریال دالول در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار ما درباره نقش خود در این فیلم کوتاه گفت: خوش شانس بودم که اعتماد کارگردان را داشتم و برای این کار انتخاب شدم. نقش این شخصیت نماینده مادرانی است که پس از سی و پنج سال هنوز فرزند خود را فراموش نکرده اند.

وی همچنین درباره تاثیر رئالیسم در این فیلم گفت: این سناریو الهام گرفته از واقعیت است و من خودم اهل شهرستان خرمشهری هستم. به نظر من برای اینکه یک فیلم دفاع مقدس تاثیرگذار باشد، باید واقعی باشد و در لحظه زندگی کند تا مردم بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند.

بغلانی در پایان به اهمیت هویت یابی در اجرا اشاره کرد و گفت: مهم این است که بازیگر احساسات خود را به خوبی نشان دهد تا مخاطب بتواند با شخصیت ها ارتباط برقرار کند و به یکدیگر بگوید که این فیلم را دیده است.

حکیمی مدیر مؤسسه آفرینش های هنری آستان قدس رضوی در گفت وگویی درباره این دو فیلم اکران شده توضیح داد: مستند «من محمدحسن را دوست دارم» داستان شهیدی را به تصویر می کشد که زندگی اش با حضرت رضا (علیه السلام) پیوند خورده است. او). این مستند داستان زندگی این شهید از بدو تولد تا مبارزه با سرطان و بهبودی فرزندانش را روایت می کند.

حکیمی افزود: این پروژه در شرایط خاصی در لبنان فیلمبرداری شده و داستانی عمیق از ارتباط معنوی مردم با حضرت رضا (علیه السلام) را نشان می دهد.

وی همچنین به فیلم کوتاه «دالول» به نویسندگی و کارگردانی سعید ولی زاده اشاره کرد. این فیلم داستان مادری را روایت می کند که فرزندش را در بمباران خرمشهر از دست داده و به عوارض ناشی از این آسیب ها می پردازد.

حکیمی تاکید کرد: داستان های این فیلم ها نشان دهنده وضعیت انسانیت و مشکلاتی است که مادران خاورمیانه در سال های اخیر با آن مواجه بوده اند.

مدیر مؤسسه خلاقیت های هنری استانداری بیت المقدس رضوی خاطرنشان کرد: بر اساس آمارهای رسمی بین المللی، بیش از 750 هزار کودک در خاورمیانه جان خود را از دست دادند. این آثار ادای احترام به این مادران داغدار است و امیدواریم بتوانیم با نمایش آنها درد و رنج مردم این منطقه را به تصویر بکشیم.

وی در پایان به اهمیت هنر سینما در انتقال واقعیت های تلخ زندگی اشاره کرد و گفت: سینما توانایی رساندن صدای مظلومیت و رنج را به گوش جهانیان دارد و مصمم هستیم مشکلات را به نمایش بگذاریم. ما با این آثار روبرو هستیم.

این مراسم با استقبال خوب حضار و علاقه مندان به هنر سینما مواجه شد و جشن امضای پوستر این دو فیلم با حضور مسئولان هنری و اهالی سینما و سینما برگزار شد.

تلاش می کنیم فیلم های مرتبط با موضوع امام رضا (علیه السلام) را در سطح ملی و بین المللی توسعه دهیم.

عبدالحمید طالبی در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار شهرآرا نیوز گفت: آستان قدس رضوی به دعوت هنرمندان عزیز و متخصص مشهد، دو اثر جاودانه مربوط به لبنان و شرایط سخت کنونی مشهد را معرفی کرد. غزه و لبنان و همچنین جنگ هشت ساله خرمشهر را به نمایش گذاشت

وی ادامه داد: این آثار یادآور خاطرات ماندگار دفاع مقدس و پایداری جبهه مقاومت در بقعه امام رضایی است و با هنرنمایی هنرمندان مشهدی عکسبرداری شده است و امیدواریم بتوانیم بیشتر تولید کنیم. توسعه آثار مربوط به رضا (علیه السلام) و لوازم مربوط به او در داخل و خارج.

رئیس سازمان علمی و فرهنگی حرم مطهر رضوی گفت: هدف ما نیز حمایت از هنرمندان در عرصه های مختلف هنری به ویژه صنایع خلاق و فرهنگی است.

دکتر طالبی افزود: موسسه هنری آفرینش در زمینه های مختلف از جمله حوزه هنری رضوی و هدایای ظاهر با نام مهر فعالیت های خوبی انجام داد و محصولات هنری رضوی را تولید کرد. این فعالیت ها به نوعی بین مردم و کسانی که فرصت زیارت حضرت رضا (علیه السلام) را ندارند ارتباط ایجاد می کند و مانند زیارتی دوردست با نشانه هایی از حرم آن حضرت است.

وی افزود: امیدواریم در آینده این حمایت از هنرمندان و فعالان فرهنگی مشهد گسترش یابد و با نمایش دفاع مقدس در جهت گسترش معارف قرآن و اهل بیت علیهم السلام تلاش کنیم. فیلم و فیلم امام رضا.

رئیس سازمان علمی فرهنگی حرم مطهر رضوی اذعان داشت: یکی از اهداف ما معرفی ائمه معصومین (علیهم السلام) در سه بعد قداست، حدیث و امامت در حکومت اسلامی و جامعه اسلامی است. ما سعی داریم این آموزه ها را به زبان زمانه و در قالب های هنری مناسب به مردم منتقل کنیم.

تبلیغات بنری