مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

اولین استفاده مخرب از هوش مصنوعی در تاریخ بشر توسط اسرائیل

تبلیغات بنری

برای اطلاع رسانی شهرآرانیوز، یکی از دغدغه‌های بشر به‌ویژه در قرن اخیر با توسعه فناوری، استفاده نادرست از آن برای اهداف نظامی و جنگی بود. همچنین قراردادهای بین المللی زیادی در این زمینه منعقد شده است. اوج احساس خطر در مورد پیامدهای محدود نکردن تسلیحات ایجاد شده توسط فناوری های مدرن، حمله اتمی آمریکا به هیروشیما و ناکازاکی در سال 1945 به دستور هری ترومن، رئیس جمهور ایالات متحده، علیه ژاپن بود. که منجر به پایان جنگ جهانی دوم شد و تا به امروز تنها استفاده از سلاح های هسته ای محسوب می شود.

کنوانسیون بین‌المللی منع سلاح‌های شیمیایی، معاهده منع سلاح‌های هسته‌ای، کنوانسیون بین‌المللی منع تولید و استفاده از مهمات خوشه‌ای و کنوانسیون سلاح‌های بیولوژیکی از جمله توافق‌هایی هستند که در سطح جهانی به تصویب رسیده‌اند. سطح اگرچه گاهی برخی از کشورها با حمایت دولت های غربی از سلاح های ممنوعه علیه این معاهدات استفاده کرده اند، مثلاً صدام حسین در زمان جنگ تحمیلی سلاح های شیمیایی!

با توسعه فناوری های جدید و انقلاب صنعتی چهارم، خطر استفاده از فناوری برای اهداف مخرب بیش از هر زمان دیگری نمایان شده و به جامعه جهانی هشدار می دهد که به فکر کنترل این موضوع باشند. این حساسیت بیشتر شده است زیرا می دانیم اولین استفاده غیرسلامی از هوش مصنوعی در حال حاضر در جنگ رژیم صهیونیستی در غزه مورد استفاده قرار می گیرد.

بر اساس گزارشی که اخیرا توسط «واشنگتن پست» منتشر شده است، ارتش اسرائیل علاوه بر جنایات خود در جنگ غزه، از ابزارهای هوش مصنوعی نیز استفاده می کند. به گفته استیون فلدشتاین، یکی از اعضای ارشد مؤسسه تحقیقاتی کارنگی در مورد استفاده از هوش مصنوعی در جنگ، «آنچه در غزه اتفاق می‌افتد، مقدمه‌ای برای تغییر گسترده‌تر در شیوه جنگ است».

8200 واحد گنجانده شده است

استفاده مرگبار از هوش مصنوعی تحت کنترل واحد 8200 انجام می شود. تغییرات در واحد اطلاعاتی برجسته نیروهای دفاعی اسرائیل، موسوم به واحد 8200، از سال 2020 به رهبری یوسی شرل تشدید شد و تغییری در کار و روش های جمع آوری اطلاعات این واحد ایجاد کرد.

واحد 8200 یکی از بزرگترین و مؤثرترین واحدهای اطلاعاتی ارتش رژیم صهیونیستی است که مأموریت شنود، رمزگشایی کدهای رایانه ای، جنگ و دفاع سایبری، ایجاد انواع بدافزارها و تمامی موارد لازم در زمینه جاسوسی و جمع آوری اطلاعات را دارد. .

نام رهبر این یگان نظامی سال گذشته فاش شد و روزنامه انگلیسی “گاردین” مدعی شد که هویت فرمانده یگان 8200 ارتش اسرائیل از کتابی بدست آمده است که وی پیش از این در مورد هوش مصنوعی با نام مستعار نوشته است. Y.S. نوشت، کشف کرد. ، و گفت که نام فرمانده تیپ یوسی “شریل”.

با توجه به تخصص شریل در هوش مصنوعی، استفاده از این فناوری در نبرد تاکنون شامل موارد زیر است:

توسعه نرم افزار Habsora: نرم افزار یادگیری ماشینی بر اساس صدها الگوریتم پیش بینی ساخته شده است و به سربازان اجازه می دهد تا به حجم زیادی از داده ها دسترسی داشته باشند که در ارتش به عنوان “pool” شناخته می شود.

این الگوریتم ها با بررسی مقادیر زیادی از داده ها، از جمله ارتباطات رهگیری شده، تصاویر ماهواره ای و رسانه های اجتماعی، مختصات تونل ها، موشک ها و سایر اهداف نظامی را تعیین می کنند. همچنین، با استفاده از قابلیت‌های تشخیص تصویر این نرم‌افزار، سربازان می‌توانند الگوهای ظریفی مانند تغییرات جزئی در تصاویر ماهواره‌ای غزه در طول چندین سال را که نشان‌دهنده دفن یک موشک‌انداز یا حفر تونل جدید در زمین‌های کشاورزی است، شناسایی کنند. این ابزار می تواند کار یک هفته را در 30 دقیقه فشرده کند!

ابزارهای یادگیری اسطوخودوس: این نرم افزار پیش بینی می کند که آیا یک فلسطینی عضو یک گروه مسلح است یا نه، و به نیروهای اسرائیلی اجازه می دهد تا به سرعت تعداد زیادی از اهداف انسانی بالقوه را ایجاد کنند.

برنامه های الگوریتمی به نام کیمیاگری، عمق حکمت، شکارچی و جریان. این جریان به سربازان اجازه می دهد تا در مجموعه داده های مختلفی جستجو کنند که جزئیات آن قبلاً گزارش نشده است.

فناوری یادگیری ماشین IDF: این فناوری پیش بینی می کند که چه تعداد غیرنظامی ممکن است در اثر حملات آسیب ببینند و به اسرائیل کمک می کند تا از یک اصل اساسی حقوق بین الملل پیروی کند. در جنگ غزه، تخمین تعداد غیرنظامیان متاثر از حملات هوایی توسط نرم افزار داده کاوی به دست می آید که از ابزارهای تشخیص تصویر برای تجزیه و تحلیل تصاویر هواپیماهای بدون سرنشین و داده های گوشی های هوشمند متصل به دکل های مخابراتی استفاده می کند.

استفاده غیر سلمان از فناوری مصنوعی در رژیم صهیونیستی مخالفان و موافقان خود را دارد. بلیز میشتال، معاون سیاستگذاری در موسسه امنیت ملی یهودی، که در سال 2021 توسط بخش اطلاعات ارتش اسرائیل در مورد قابلیت های هوش مصنوعی در سال 2021 توضیح داده شد، گفت: برتری فناوری چیزی است که اسرائیل را ایمن نگه می دارد. اسرائیل هر چه زودتر قدرت دشمن را مشخص کند و آنها را از میدان نبرد بیرون کند، جنگ کوتاه‌تر و تلفات کمتر خواهد شد.

جالب است بدانید که استفاده از هوش مصنوعی نه تنها به کاهش تلفات غیرنظامیان کمک کرده است، بلکه طبق گزارش واشنگتن پست، در سال 2014 (جنگ 50 روزه غزه) نسبت تلفات غیرنظامیان برای ارتش اسرائیل قابل قبول بوده است. یک غیرنظامی علیه یک نیروی نظامی سطح بالا، اما به گفته تل میمران، مشاور حقوقی سابق اسرائیل، این تعداد در برابر یکی از اعضای سطح پایین حماس در جنگ غزه به حدود 15 غیرنظامی افزایش یافته است، و برای متوسط ​​و “خیلی بیشتر”. ” اعضای سطح بالا سازمان حقوق بشر اسرائیلی Breaking the Silence با استناد به شهادت های متعدد سربازان اسرائیلی این ارقام را گزارش کرد که نشان می دهد این تحلیل داده ها برای حملات هدفمند یا حفاظت از غیرنظامیان نیست، بلکه برای تلفات بیشتر و نسل کشی در غزه است.

اقدام رژیم صهیونیستی در استفاده از هوش مصنوعی برای مقاصد جنایتکارانه برای اولین بار در تاریخ، مشابه اولین اقدام خودسرانه آمریکا در استفاده از بمب اتمی است و جامعه جهانی باید محدود کردن کشورها در جنگ های مخرب را در نظر بگیرد. این فناوری بیش از گذشته مورد استفاده قرار گرفته است.

اخیراً اتحادیه اروپا اقداماتی را برای محدود کردن استفاده از هوش مصنوعی انجام داده است، اگرچه این قوانین روند تصویب طولانی دارند و هنوز نهایی نشده اند. کشورهای حامی آرمان فلسطین با توجه به توسعه سریع این فناوری و اولین استفاده از آن در جنگ، جامعه جهانی را نسبت به پیامدهای محدود نکردن جهان در استفاده مخرب از این فناوری حساس کرده و به دنبال توافق جهانی در این زمینه باشند. این جهت

اتهامات نسل کشی علیه اسرائیل که توسط آفریقای جنوبی به دادگاه لاهه مطرح شد، این سوال را مطرح می کند که آیا تصمیمات کلیدی در مورد بمباران اهداف در غزه نرم افزاری بارگذاری شده است یا خیر. با توجه به اطلاعات به دست آمده و صحت این اقدام رژیم صهیونیستی، تسریع در بحث جهانی درباره نقش فناوری های مصنوعی در جنگ ها ضروری است.

منبع: تسنیم

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری shahraranews