مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

انگلیس می‌داند که توان درگیر شدن با سپاه را ندارد

تبلیغات بنری

به گزارش سایت جهان نیوز به نقل از کیهان، حزب کارگر پس از 14 سال حضور در اپوزیسیون، چند روز پیش در انتخابات قدرت را به دست گرفت و شاه چارلز رهبر خود، کیر استارمر را مأمور تشکیل دولت جدید کرد.

در سال‌های اخیر، در دوران نخست‌وزیری بوریس جانسون، لیز تراس و ریشی سوناک، دولت‌های محافظه‌کار بریتانیا در برابر خواسته‌های مطرح شده در این کشور مبنی بر تروریست توصیف کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مقاومت کرده‌اند.

یک روز قبل از انتخابات مجلس، حزب کارگر در اساسنامه خود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را «سازمان متخاصم» توصیف کرد. تعدادی از فعالان این حزب پیش از انتخابات گفته بودند که سپاه پاسداران باید تروریستی اعلام شود.

با این حال، دیوید لمی، وزیر امور خارجه جدید حزب کارگر، به گاردین گفت که باید به دقت به این موضوع نگاه کند و ببیند رژیم قبلی تاکنون چگونه تصمیم گرفته است.

به گزارش گاردین، مشاوران دیوید لمی گفتند که وی در حال بررسی اصلاح قانون فعلی است که تا کنون به دولت اجازه می دهد تا محدودیت هایی را برای فعالیت سازمان های مرتبط با دولت مانند سپاه پاسداران ایجاد کند. روند تهیه اصلاحیه قانون فعلی زمان زیادی خواهد برد.

روزنامه گاردین نوشت: دیوید لمی با مشاوران خود در مورد سیاست خارجی دولت جدید ایران مشورت خواهد کرد. لمی گفت که برنامه های پزشکی رئیس جمهور را زیر نظر دارد و هنوز برای نتیجه گیری زود است. جمهوری اسلامی ایران در ماه های اخیر به کشورهای اروپایی نسبت به تروریست معرفی کردن سپاه پاسداران ایران هشدار داده است. دولت کانادا اخیراً سپاه پاسداران ایران را در زمره «تروریست» قرار داده است. اما اتاوا 13 سال است که به طور کامل با ایران قطع شده و برخلاف انگلیس سفیر و سفارتی در تهران ندارد.

دیوید کامرون، وزیر امور خارجه در دولت ریشی سوناک، در اواسط بهار امسال تاکید کرد که توصیف سپاه پاسداران ایران به عنوان تروریست می تواند منجر به قطع رابطه سیاسی بین انگلیس و ایران شود. در 12 می، کامرون در جلسه کمیته پارلمانی گفت که کشورش تحریم‌های کاملی را علیه سپاه اعمال کرده است و می‌توان این تحریم‌ها را تقویت کرد، اما تروریست توصیف کردن سپاه نیز روابط کوتاه مدت دو کشور را از بین می‌برد. کشورها.

علاوه بر انگلیس، کشورهای اتحادیه اروپا نیز در دو سال گذشته تلاش در کشورهای خود و درخواست اسرائیل برای تروریستی خواندن سپاه را نپذیرفته اند.

آنچه بایدن به گزارش گاردین اضافه کرد این است که هر نوع نامگذاری سپاه پاسداران از سوی یک دولت خارجی با اقدامات متقابل ایران در قبال ارتش و نیروهای طرف مقابل و سپس ایران در منطقه به ویژه خلیج فارس با مراکز و نیروهای طرف مقابل به عنوان طرف متخاصم عمل می کند.

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا