مدیر طرح خودروهای برقی وزارت حراست افزود: از 24 جایگاه شارژ خودروهای برقی نصب شده در تهران، 5 جایگاه فعال و در تهران به مالکان خودروهای برقی خدمات رسانی می کنند و 17 جایگاه دیگر نیز در حال آماده سازی است. کریمی سنجری گفت: 7 جایگاه شارژ خودروهای برقی نیز در مراکز خصوصی از جمله کرمان موتور، ایران خودرو، جیتکو و مراکز شهرداری نصب شده که هنوز فعال نشده اند و تنها 11 جایگاه در سراسر کشور نصب شده است. این ایستگاه ها در بم، کرمان، بابل، بابلسر، چالوس، مشهد، اراک، قم، کرج و هشتجرد قرار دارند.
وی افزود: البته برخی از خودروهای برقی دارای ترمز بازیابی انرژی هستند، به این معنا که در هنگام حرکت در سرازیری، باتری آنها تا حدودی شارژ می شود، اما در هر صورت برای اطمینان از مصرف کننده، بر اساس استاندارد، باید شارژ وجود داشته باشد. برای ماشین هر 100 کیلومتر یک ایستگاه در دو طرف جاده وجود دارد.
کریمی سنجری تصریح کرد: بنابراین برای تردد در جاده تهران به بابلسر با در نظر گرفتن ترافیک فعلی و جاده ای که معمولاً سربالایی است، وجود ایستگاه های شارژ در طول جاده ضروری است تا مالک خودرو در این مسیر جاده، پس از … شارژ از مبدا، اشاره شد که اقداماتی برای نصب ایستگاه های شارژ در جاده ها انجام شده است، به عنوان مثال، قرار است 4 ایستگاه شارژ خودروهای برقی در بزرگراه تهران بهشت نصب شود. مدیریت این بزرگراه مسئول نصب این ایستگاه ها بوده است
وی افزود: همچنین تصمیم گرفتیم ایستگاه شارژ خودروهای برقی در جاده های تهران – رشت، تهران – چالوس و هراز – فیروزکوه ایجاد کنیم، به گفته کریمی سنجری، ایستگاه شارژ هشتگرد در کارخانه خودروسازی ماموت یکی از این ایستگاه هاست. که محور تهران-تبریز و تهران-رشت را تجهیز می کند و باید تجهیز شود تا زمانی که از یک طرف به رشت و از طرف دیگر به تبریز برسند، امکانات ادامه خواهد داشت.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
سقوط قیمت بیت کوین به کمترین رقم در ۲ ماه گذشته (۲۱ دی ۱۴۰۳)
طنز تلخ زندگی در یک درام معمایی | درباره نمایش «اگر رئیسجمهور ترور شد، بیدارم نکن»
تاجرنیا عضو هیئتمدیره استقلال نیست