به گفته پلیس علت این درگیری میرموسوی بوده است. موسوی که در آن درگیری خودروی وی دچار آتش سوزی شد و در پرونده جنایی خود سابقه درگیری با ماموران نیروی انتظامی داشت، پس از دستگیری به دلیل درگیری با ماموران نیروی انتظامی به بازداشتگاه اعزام می شود. اما مرگ موسوی به دلیل عواطف ناشی از اصطکاک، حوادث و درگیری های پیش از رسیدن پلیس و همچنین وضعیت جسمی و روحی متوفی بوده که در دست بررسی پزشکی قانونی است.
این تمام ماجرای مرگ میرمسووی بود. اما سردار رادان فرمانده کلانتری و فرمانده انتظامی لاهیجان را برکنار و ماموران را تعلیق کرد.
اما علاقه رسانه های اصلاح طلب به این موضوع و تکنیک های مختلف برجسته سازی در نوع خود جالب توجه است. به عنوان مثال، روزنامه اصلاح طب شرق در صفحه اول خود تیتر «داستان قتل» را انتخاب کرد تا به مردم القا کند که موسوی در زندان کشته شده است. شرق گزارش خود را با این جمله آغاز کرد: «پیکر آقای محمد میرمسووی». سپس به گونه ای تحریک کرد که افکار عمومی را در این موضوع جریحه دار کرد و حتی پای فعالان حقوق بشر را به این موضوع باز کرد. این روزنامه در موضع گیری دقیق خود از عبارت «به طور دقیق تر کشته شدن آقای محمد میرمسووی» استفاده کرده است. این روزنامه همچنان به نوشتن روایت های نامعلومی از چگونگی مرگ میرمسووی از سخنان اهالی روستا ادامه می دهد. معلوم نیست این حساب ها چقدر صحت دارند و صحت آنها باید توسط مراجع ذیصلاح تایید شود.
البته این روزنامه سابقه حضور در صحنه های مرگ و مصاحبه های داستانی و کارگردانی را نیز دارد. نمونه آن ماجرای درگذشت مهسا امینی است که خبرنگار «شرق» با هدایت مصاحبه شوندگان و ضبط صدای آن ها سعی در بیان آن داشت.
روزنامه او سازندگی تیتر بزرگ خود را به درگذشت میرموسوی اختصاص داد تا این حادثه را در چشم و اذهان مردم بزرگنمایی کند. این روزنامه بدون اشاره به شواهد در این گزارش نوشت: اظهارات و سایر شواهد نشان می دهد که متهم در حین دستگیری مورد ضرب و شتم قرار گرفته است. همین موضوع سپس بهانه ای می شود تا نیروی انتظامی در موقعیت منفی قرار گیرد.
هم میهن در صفحه اول خود عبارت «فاجعه در کلانتری» را در بالاترین حد ممکن قرار داده است. این روزنامه نیروهای پلیس را به خشونت در این نهاد پلیسی متهم کرد و نوشت: رفتار خشونت آمیز پلیس موضوعی بی سابقه است. حجاب، تأثیر منفی و گستردهای بر جامعه گذاشت. قاتل از قبل
ماهیت و کیفیت پوشش رسانه ای این گونه پرونده ها و اتهامات علیه نظام و نیروهای امنیتی معمولاً با هدف به حاشیه راندن و آسیب رساندن به وجهه پلیس در افکار عمومی صورت می گیرد و این یک سابقه است. یعنی به جای تزریق آرامش به جامعه، اذهان پریشان و پریشان با این نوع مطالب و عناوین را به دنبال دارد.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد
افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیمسکه یک میلیون تومان گران شد!