جمشیدی افزود: نسبت به میانگین نرخ رشد سال های گذشته که حدود 4.7 درصد بود، نرخ رشدی که در کشور شاهد هستیم دو برابر شده است که نشان دهنده رشد بسیار بالای مصرف است.
وی ادامه داد: دمای هوا برای امروز حدود 39.4 درجه است که میانگین وزنی است، البته دمای هوا کمی تغییر کرده است. اما قابل توجه نیست که مصرف برق را کاهش می دهد. بر این اساس، پیش بینی می شود حجم مصرف برق در کشور در پیک روزانه به 79 هزار و 400 مگاوات برسد. که هنوز رقم بسیار بالایی است.
وی خاطرنشان کرد: ارزیابی منحنی مصرف از ساعت 7:30 صبح امروز تا ظهر نشان می دهد که حدود 12 هزار مگاوات به تقاضای مصرف کنندگان اضافه می شود و این میزان مصرف به معنای افزایش متوسط 3 هزار مگاواتی در ساعت به تقاضای مصرف برق است. یا 50 مگاوات در دقیقه فشار بیشتر بر شبکه برق؛ این معادل مصرف 5 کارخانه سیمان با ظرفیت 10 مگاوات است.
جمشیدی درخواست کرد: اهالی محترم همچنان با مدیریت بهینه مصرف برق و در ساعات پیک مصرف با اقدامات ساده از جمله کاهش روشنایی، کاهش کولرهای آبی، تنظیم کولر گازی در دمای 24 درجه و … به کارکنان خود در صنعت برق کمک کنند. عدم استفاده از وسایل مصرفی و غیر ضروری به پایداری شبکه برق کشور کمک می کند.
وی خاطرنشان کرد: استان های تهران، خوزستان، فارس، بوشهر و البرز به ترتیب پرمصرف ترین استان های کشور بودند.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
هیاهوی کاندیدای بدون برنامه در رسانهها| یک مشت اظهارات عوام پسندانه!
در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش
آیا اوزوندرمانی ریه مؤثر است؟