به گزارش یستا مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در ابتدای این نشست گفت: با نگاهی گذرا به قوانین و مقررات سازمانی به عنوان پاسدار اکوسیستم فرهنگ، هنر، رسانه، فرهنگی و … می رسیم. فعالیت های قرآنی، وظیفه ما رهبری است.
محمدحسین زاده افزود: استفاده از کلمه رهبری به این معناست که وقتی بسیاری از دستگاه های فرهنگی حتی آنهایی که هیچ ربطی به فرهنگ ندارند، تمام یا بخشی از بودجه خود را صرف امور فرهنگی می کنند، علاوه بر اینکه بودجه فرهنگی خود را خرج می کنیم، می توانیم بیایید سهم خود را در توزیع صحیح و استفاده هدفمند از بودجه های فرهنگی برای سایر دستگاه ها انجام دهیم.
حسین زاده ادامه داد: اگر شرایطی وجود داشته باشد که این رهبری در سطح کلان وزارتخانه وجود داشته باشد و سالانه کمک های زیادی در قالب بودجه های مختلف به ساختار حمایتی اعضای صندوق امانات فنی اضافه شود. اگر به هدف برگزاری این نشست توجه کنیم اهمیت آن بیشتر مشخص می شود. طرح بهبود از این جهت مهم است که می تواند از طریق بهبود و راستی آزمایی صحیح و دقیق، اعضای واجد شرایط اعتماد را حفظ کند، پایه ها را ایجاد کند و به جذب اعضای واجد شرایط جدید کمک کند، و اعضایی را که نمی توانند از خدمات آن مطابق با قوانین تراست استفاده کنند، حذف کند. برای ارسال
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با تشریح شرایط هزینه کرد اداره کل فرهنگ و هنر استان گفت: اداره کل فرهنگ، هنر، رسانه و فعالیت های قرآنی استان خراسان رضوی شامل 33 شهرستان و 2 هزار و 928 نفر مومن است. اعضا ارائه خدمات به این بخش ها بدون رهبری این اکوسیستم ممکن نخواهد بود.
امیدوارم با این پالایش تحت عنوان طرح بهبود، حمایت از فعالان فرهنگی، هنرمندان، اصحاب رسانه و فعالان قرآنی در مسیر درست حرکت کرده و به نتیجه قابل قبولی برسیم. زیرا رفع دغدغه اهالی فرهنگ، هنر و رسانه در نحوه تولید آثار و محتوا می تواند کیفیت تولید را ارتقا دهد.
در ادامه جلسه معاون صندوق امانی هنر در کشور پالایش و ساماندهی اعضا در سامانه صندوق امانات هنر و تداوم اعتبارسنجی به منظور ارائه خدمات هدفمند به اعضا را از اهداف شناسایی کرد. وی از برگزاری و پیگیری این طرح گفت: صندوق امانی هنر در حال حاضر شامل بیش از 103 هزار عضو از خدمات وی است. در صندوق اعتباری در این دوره طبق سیاست مصوب؛ راه را برای ورود هنرمندان واجد شرایط جدید هموار کرد تا هنرمندان، اصحاب فرهنگ و رسانه بتوانند از خدمات صندوق هنر بهره مند شوند.
مسلم کریمی افزود: در سفر به استانداری ها تیمی را شناسایی کردیم تا با نظارت کامل، فعالان فرهنگی و هنری که تولید کننده آثار و محتوا هستند اما از خدمات صندوق امانات بی بهره هستند و شرایط عضویت آنها در اجازه دهید این صندوق را فراهم کنیم. در مقابل این سیاست ما به دنبال دستیابی به هدف دیگری بودیم و آن پرورش اعضایی بود که فعالیت فرهنگی و هنری آنها متوقف شده و یا اصلاً در این زمینه فعالیت نمی کنند.
وی افزود: در این گام موازی، هدف تامین منابع مالی و بودجه نیست، بلکه حمایت از حقوق هنرمندان، فعالان عرصه فرهنگ و رسانه و اعضای صندوق است. در طرح بهسازی، ورود اهالی فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآنی که بر اساس این کنترل ها فعالیت می کنند در اولویت قرار گرفته است و از سوی دیگر باید درب خروج برای اعضای غیرفعال باز شود. غیر هنرمندان به این ترتیب فعالیت های فرهنگی و هنری تقویت می شود، سیاست دولت در تولید آثار فرهنگی و هنری اجرا می شود، پویایی انجمن ها اجرا می شود و سطح فرهنگ جامعه ارتقا می یابد.
مطالب مرتبط
افزایش نسبی مراجعات به بازار مسکن
بهترین ناداستانهای ۲۰۲۴ به انتخاب «گاردین» | از پوچیهای زندگی یک ملکه تا تروماهای آل پاچینو
زمان بازی رئال مادرید و بارسلونا در فینال سوپرکاپ اسپانیا | الکلاسیکو به وقت انتقام